Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Középiskolába sok lenne?

Középiskolába sok lenne?

Figyelt kérdés
Még nem igazán sminkeltem magam, most fogok menni középiskolába. Még csak korrektorom van púderem meg köröm lakkom. Sok lenne egy kis szemceruza, szempillaspirál, korrektor és púder?? Anyu nem biztos, hogy megengedi, de már általános iskolában is minden lány sminkelte magát. És én is nagyon szeretném. Szerentetek sok vagy mi az amit inkább ne? Segítsetek!

2012. aug. 24. 23:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne egyáltalán sok :) pont ideális. Lehet sminkelni mértékkel,tehát ne fess magadból rib...t :)
2012. aug. 24. 23:17
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. :))
2012. aug. 24. 23:23
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem egyáltalán nem sok. :)
2012. aug. 25. 00:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a korrektor, meg púder az igenis sok, elég baj az, amikor egy nőnek (és ez többnyire 30 fölött van) arra van szüksége már napközben, hogy levakolja az arcát. a buli az más, de iskolába szerintem pont elég, ha a szemedet fested ki. az egész fejedet lepúderezni.. amúgy a fiúk se szeretik!
2012. aug. 25. 00:53
 5/12 anonim ***** válasza:
74%

szerintem nincs szükséged se korrektorra, se púderre, max ha probléműs a bőröd, egy kis alapozó, de az se feltétlenül szükséges. A szempillaspirál teljesen OK (pozitív, hogy vannak un. természetes kinézetet biztosító spirálok is ) igy anyukád is biztos megengedi. A szemceruzát személy szerint nem kedvelem, mert 1, feltűnőbb, 2,minden barátnőm, aki használt, csak panaszkodott, hogy mennyire kell figyelni hogy nehogy elkenődjön (amúgy ez az én tapasztalatom is :( ) 3, a fiú haverjaim és a volt pasijaim is mind azt mondták hogy minél természetesebb annál jobb. Viszont amit még hozzátennék a listához, az valami szőlőzsír, vagy szájfény. Én a Auchan-ben vettem colás ízű szőlőzsírt 634ft-ért és imádom (de volt sprite-os és fantás is). Éppen csak egy kis fényt kölcsönöz a ajaknak, úgyhogy nem is észrevehető. Ebbe is sztem beleegyezik anyukád!

Remélem segítettem!:) 15/L

2012. aug. 25. 10:46
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

több videó között is válogathatsz. De a púder és korrektor elhagyható, ha vannak apró hibák az arcodon, akkor jó, de ha makulátlan akkor elhagyható! :)

2012. aug. 25. 12:08
 7/12 anonim válasza:
46%

szerintem az a gáz, ha a csajok általánosban festik magukat. Mondjuk ott is akad, aki mértéket tud tartani. A leírás alapján te ilyen lehettél. Középsuliban pedig már más élet van. Szerintem simán megcsinálhatod, amit szeretnél. Én goth létemre szinte el sem indulok itthonról minimális smink nélkül. Személy szerint nagyon szeretek sminkelni, és lehet, hogy a feketére festett szemek elég feltűnőek, de nekem több pozitiv visszajelzés jött. :)

Tehát, sok sikert! :)

2012. aug. 26. 11:29
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a púder fölösleges, csak eltömíti a pórusokat. Egyébként a korrektor, szempillaspirál mehet, a szemceruza is, csak ne feketét válassz. Sokkal természetesebb, szebb hatást érhetsz el egy sötétbarna vagy sötétszürke szemceruzával. Hétköznapokra ez tökéletesen elég. :)

17/L

2012. aug. 26. 19:26
 9/12 anonim válasza:
100%
Szerintem elég a szempillaspirál!! Az anyukám nekem se engedi, hogy használjam, de én titokban vettem. Én is most megyek gimibe
2012. aug. 30. 07:46
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát általánosba szerintem se kéne, de még is szinte mki festi magát (én bár a 21 évemmel nem vagyok olyan idős, de amikor én általánosba meg középsuliba jártam nem is igen festettük magunkat...igen ritka volt :D )

De azóta eltelt 7 év..:) Szerintem ha vannak apróbb bőrhibáid a korrektor belefér, vagy esetleg egy színezett hidratáló, hogy egységes legyen az arcbőröd. Persze ez elhanyagolható, de inkább ez, mint az alapozó.:) Pláne, ha szép a bőröd.

Púdert én nem ítélem el, szerintem a T vonalba nyugodtan mehet.:)

És a szemceruza meg spirál is abszolút maradhat.:)

Az a durva, hogy sok termékből is tudsz olyan természetes sminket csinálni, hogy majdnem mondanám én is még, hogy valami kis szolidabb szájfény vagy ajakápoló. Illetve a későbbiekben egy pirosító beszerzését ajánlom.:)) Hihetetlen sokat tud dobni.:) Nekem elég világos a bőröm, és néha úgy érzem olyan a fejem, mint egy hullának, ilyenkor sokat segít.:)

A szemceruzára visszatérve szerintem a fekete is mehet nyugodtan vízvonalra..:) Szempillaspirálból meg tényleg valami szolidabbat, ne ilyen drámai brutál póklábasat!:)

2012. szept. 6. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!