Középiskolába sok lenne?
szerintem nincs szükséged se korrektorra, se púderre, max ha probléműs a bőröd, egy kis alapozó, de az se feltétlenül szükséges. A szempillaspirál teljesen OK (pozitív, hogy vannak un. természetes kinézetet biztosító spirálok is ) igy anyukád is biztos megengedi. A szemceruzát személy szerint nem kedvelem, mert 1, feltűnőbb, 2,minden barátnőm, aki használt, csak panaszkodott, hogy mennyire kell figyelni hogy nehogy elkenődjön (amúgy ez az én tapasztalatom is :( ) 3, a fiú haverjaim és a volt pasijaim is mind azt mondták hogy minél természetesebb annál jobb. Viszont amit még hozzátennék a listához, az valami szőlőzsír, vagy szájfény. Én a Auchan-ben vettem colás ízű szőlőzsírt 634ft-ért és imádom (de volt sprite-os és fantás is). Éppen csak egy kis fényt kölcsönöz a ajaknak, úgyhogy nem is észrevehető. Ebbe is sztem beleegyezik anyukád!
Remélem segítettem!:) 15/L
szerintem az a gáz, ha a csajok általánosban festik magukat. Mondjuk ott is akad, aki mértéket tud tartani. A leírás alapján te ilyen lehettél. Középsuliban pedig már más élet van. Szerintem simán megcsinálhatod, amit szeretnél. Én goth létemre szinte el sem indulok itthonról minimális smink nélkül. Személy szerint nagyon szeretek sminkelni, és lehet, hogy a feketére festett szemek elég feltűnőek, de nekem több pozitiv visszajelzés jött. :)
Tehát, sok sikert! :)
Szerintem a púder fölösleges, csak eltömíti a pórusokat. Egyébként a korrektor, szempillaspirál mehet, a szemceruza is, csak ne feketét válassz. Sokkal természetesebb, szebb hatást érhetsz el egy sötétbarna vagy sötétszürke szemceruzával. Hétköznapokra ez tökéletesen elég. :)
17/L
Hát általánosba szerintem se kéne, de még is szinte mki festi magát (én bár a 21 évemmel nem vagyok olyan idős, de amikor én általánosba meg középsuliba jártam nem is igen festettük magunkat...igen ritka volt :D )
De azóta eltelt 7 év..:) Szerintem ha vannak apróbb bőrhibáid a korrektor belefér, vagy esetleg egy színezett hidratáló, hogy egységes legyen az arcbőröd. Persze ez elhanyagolható, de inkább ez, mint az alapozó.:) Pláne, ha szép a bőröd.
Púdert én nem ítélem el, szerintem a T vonalba nyugodtan mehet.:)
És a szemceruza meg spirál is abszolút maradhat.:)
Az a durva, hogy sok termékből is tudsz olyan természetes sminket csinálni, hogy majdnem mondanám én is még, hogy valami kis szolidabb szájfény vagy ajakápoló. Illetve a későbbiekben egy pirosító beszerzését ajánlom.:)) Hihetetlen sokat tud dobni.:) Nekem elég világos a bőröm, és néha úgy érzem olyan a fejem, mint egy hullának, ilyenkor sokat segít.:)
A szemceruzára visszatérve szerintem a fekete is mehet nyugodtan vízvonalra..:) Szempillaspirálból meg tényleg valami szolidabbat, ne ilyen drámai brutál póklábasat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!