Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúk! Nektek tetszenek az...

Fiúk! Nektek tetszenek az olyan lányok akik csak sminkkel teszik ki a lábukat az utcára?

Figyelt kérdés
Van néhány ilyen ismerősöm, aki folyamatosan sminkeli magát, de nem ám csak a szemét,hanem az egész arcát, tehát alapozó,pirosító,korrektor mittudomén. Mert hogy neki csúnya a bőre meg az arca. Van elég sok patija és így akarja eltüntetni őket. Sminkkel. Csak sajnos úgy is látszik, meg így nem is tud szellőzni a bőre. Tehát semmi értelme. És mindig elmondom neki de aztán tojik a véleményemre.:D De már én is letojom mit csinál, ő rontja el a bőrét, aztán majd 40 évesen olyan bőre lesz mint a 80 éves szottyadt vénasszonyoknak. :)

2012. aug. 23. 00:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én pl nem a bőrhibáim eltüntetésére használom. Hibátlan bőröm van és tudom hogy szép vagyok anélkül is, de sminkkel mindenki még szebb és a mai világban az én olvasatomban a smink hozzátartozik egy igényes nőhöz.

Ettől függetlenül így 40 fokban én is azt mondom hogy csak egy kis BB krémet meg pirosítót dobok fel szájfénnyel és kész.

21L

2012. aug. 23. 11:46
 12/18 anonim ***** válasza:
éljenek a természetes lányok! 20F
2012. aug. 23. 12:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Mennek ám itt a lepontozások, gyerekek. Pedig értelmes választ adtam...8. Voltam..
2012. aug. 23. 13:55
 14/18 anonim ***** válasza:

A jó púder, alapozó, korrektor olyan, hogy nem veszed észre, hogy ott van. Csak a hibákat tünteti el. Mert senkinek nincs alapból ilyen bőre: [link]

Hanem vannak karikák a szem alatt, foltok, ráncok, sebek, miteszerek, pattanások, erek. A hibátlan bőr csak sminkkel elérhető. És a hibátlan bőr már fél siker. És a megfelelő minőségű termékek nem teszenk rosszat a bőrnek, ápolják, védik amellet, hogy szebbé teszik. Nem a középkorban élünk, mikor mindenféle káros cuccokat kellett használni. És a sminknek igenis van értelme. Szép bőrt ad. Olyat, ami smink nélkül nem lehetséges. A pasik vélemény meg nem mérvadó, mert nekik az alapotóról a sárga fej jut eszükbe. Az én barátom meg van győződve róla, hogy én nem sminkelek. Pedig csak ő nem látja, mert jól csinálom.

2012. aug. 23. 18:38
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem van egy ismerősöm aki mindennap így néz ki. ez a kép nincs is retusálva mert annyi smink van a csajon hogy nem kellett.

[link]

2012. aug. 23. 18:43
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 23. 18:57
 17/18 anonim válasza:
Nem
2012. szept. 2. 14:58
 18/18 Tina.p22 válasza:

Sziasztok! Szerintem egy kicsi smink nem gàz..... és itt a kicsin van a hangsúly. A cukormàzasra kent, agyonsminkelt csajok màr visszataszìtóak, véleményem szerint. Az én sminkelési szokàsom: börszìnhez igazodó alapozó, abból is csak egy nagyon vékony réteg. Személy szerint undorító ha valaki túl eltérő színt meg egy kiló pudert hasznàl.... kèpzeljétek el, hogy olvad le a fejéről nyàron XD.... aztàn amit mèg hasznàlok az a sze kontúr ceruza. Szemèly szerint az kb. Mindenkinek jól àll. Szemhèjpúdert màr nem hasznàlok... a következő omok miatt: télen is, de főleg nyàron...a legdràgàbb sminkalappal is lejön. A màsodik ok: ha màr kontúroztam a szemem, tök felesleges...van a szemhéjamnak normàlis, természetes színe. Az én sminkemhez ajakkontúr ceruza és ajakbalzsam...lehetőleg olyan színű, mint a kontúrceruza, tartozik. Végül egy nagyon kevés pirosítót hasznàlok, hogy ne legyen olyan fakó az arcszìnem, valamint még szempillaspiràlt hasznàlok. A műszempilla szerintem gàz...bocsesz, de ez az èn vèlemènyem. Remèlem hasznosat ìrtam.

Sziasztok!

2015. márc. 22. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!