Fülpiercinget szeretnék. Vihetek egyénileg piercinget hozzá?
Figyelt kérdés
Első piercingem lenne, fül porcba szeretnék egy karikát. :) Kb mennyibe kerülne? Kicsit olcsóbban kilehetne hozni, hogyha vinnék hozzá piercinget? Ha igen, akkor első alkalomra, orvosi fémből készültet,vagy egyáltalán milyet ajánlanátok?2009. júl. 23. 21:37
1/3 anonim válasza:
Hát nem valószínű nekem van kettő is,egyik az eredeti mellett a másik pedig a porcba!Adtak hozzá,mert az orvosi acél vagy gyógyfülbevaló olyat lőnek bele,de aztán olyan egy,másfél hónap után kicserélheted!Egyébkét tudsz választani hogy mient szeretnél bele lövetni!
2/3 A kérdező kommentje:
Azt hiszem akkor tényleg ott vásárolom bele a piercinget. :) Viszont annyiban még tudnál segíteni hogy ékszerrel együtt kb mennyi lesz a lövetés?:) Nagyon köszönöm :)
2009. júl. 24. 14:42
3/3 anonim válasza:
Helo!:)
Tudom hogy mar regi a kerdes de ha valakit erdekel.
A porcba a helytol fuggoen valtozik de en peldaul egy nagyon megbizhato helyre jarok ott 4000ft a szuras par c na de oda visszamehetrk ha bajvan ingyen segitenek meg kenocsot kapok mindig erzestelenitik es ugyesek nagyon. Emellett a fulbevalo 1-3 ft ig van.
Persze hallottam helyrol ahol 2000 ft ert lyukasztottak es persze lovetheted is a porcot(az kb 2db 2000ft fulbevaloval) de azt nemajanlom mer elistorheti a porcot sot porcelhalast is okozhat.
Nekem megeri a 4000ft mer inkabb kapjak dragan minosegi ellatast minthogy elszarjak aztan szenvedjek vele sokkal tobbet.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!