Sötét sminkpaletta, honnan, milyet? Ebayről rendelt már hasonlót valaki?
Figyelt kérdés
Sleek bad girl nagyon tetszik, de drága nekem, hasonlót keresek olcsóbb változatban, de hol nézzek ilyesmit?
2012. aug. 19. 17:37
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon olcsó paletta. Ennél olcsóbban nem kapsz, esetleg százforintosban, de az olyan minőségű is.
3/4 anonim válasza:
Ebay-en drágább mint makeuplaza.hu ha még a kiszállítást is nézed, mert az sem mindegy. Szerintem makeuplaza.hu-ról érdemesebb rendelni.
4/4 A kérdező kommentje:
makeuplaza drágább mint ebay, kb dupla áron van minden + posta... ebayen ingyenes a posta is. 88-as palettát rendeltem most, 2000 ft volt. Remélem nem rossz fajta.
2012. okt. 31. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!