Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A sminkelős videókban milyen...

A sminkelős videókban milyen márkájú palettákat használnak?

Figyelt kérdés

Olyan szépen a színeik és minden videóban szépen fognak a színek. Próbáltam Avonos, Manhattan, Miss Sporti sminkeket de egyik szemhéjpúder sem fog szépen. igazából bármelyik make up tutorial videót linkelhetném, ugyanolyan szép színeket használnak, sokszor elég nagy, rengeteg színből álló palettáról.

melyik márka ez? Sokan mondják a MAC termékeket, de van esetleg más is?

2012. jan. 7. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem legtöbben a Coastal Scents palettákat használják (88-ast).
2012. jan. 7. 17:55
 2/5 A kérdező kommentje:
és ez jó minőségű? mert az ára nem vészes ahhoz képest, hogy milyen szépen fog a videók alapján
2012. jan. 7. 18:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem próbáltam, úgyhogy igazából nem tudom. De rengetegen használják, biztos nem rossz. :)
2012. jan. 7. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem van coastal scents palettám, nem rossz, de én a Sleek-et jobban szeretem. Nincs benne annyi szín, de utazásnál pl sokkal kényelmesebb.
2012. jan. 7. 22:48
 5/5 anonim válasza:
A kulfoldiek az UD-tol. A NAKED, NAKED2, NAKED3-t hasznaljak. Az ara eleg huzos :\
2014. júl. 13. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!