Akik nem a bőrükkel megegyező színű, hanem merőben más színű alpozót használnak, azok nem veszik ezt észre?
Biztosan ti is láttatok már- átlagosságban tinik körében, de felnőtt nőknél is biztosan elfordul- narancssárga, esetleg barna fejet, hófehér nyakkal és testrésszel.
Teljesen elüt a bőrüktől, az állvonalnál erős csík van, mintha garbóban alapozóztak volna, vagy egyszerűen, minta most szabadultak volna Afrikából. Osztálytársaimon is látom, hogy borzalmasan néznek ki...
Ti mit gondoltok erről ? Ilyenkor kell szólni, hogy "figyi, nem áll jól neked, és rossz színt használsz" ? Vagy hagyni, hogy rájöjjenek maguktól ? :D
Ami nekem olyan mint a saját bőröm,az konkrétan olyan lenne,mintha valami ZOMBI lennék:(
Valahogy mindig is nagyon sápadt az arcom,de a nyakamtól lefelé meg normális ill sötétebb a bőröm.Napozás,szolizáskor is az arcom a világosabb..Szóval én kénytelen vagyok sötétebbet használni,annyira nem feltűnő,nyáron a testem hozzábarnul,akkor sem látszik,télen meg ki látná hosszú ujjúba és hosszúnadrágban,harisnyában? :D
El kell találni azt ami tónusban olyasmi,csak picit sötétebb és jól kell tudni sminkelni.....
Nekem meg nagyon világos hófehér a bőröm, az arcom picit barnásabb, de még így is világos, ezért én mindig a legvilágosabb alapozóval kenem az arcom, hogy olyan világos legyen, mint a nyakam és a dekoltázsom.
Amúgy nekem is volt egy ilyen ismerősöm, én szóltam is neki, de neki a "barna arc világos nyak" jött be :P
Sajnos sokan tévhitben vannak az alapozó vásárlásával kapcsolatban. Az alapozót nem a kezünk bőrén kell kipróbálni, mert általában a kezünk sokkal sötétebb, mint az arcunk. E miatt van, h sokan nem jó alapozót használnak és nem is dolgozzák el teljesen, Az eldolgozása dekoltázsig tart nem az áll vonaláig!
Alapozó vásárlásnál a nyakon kell kipróbálni a fül és az állkapocs csont alatt.
Van egy osztálytársam, aki nagyon vastagon visz fel alapozót, ráadásul vagy 4 árnyalattal sötétebbet, mint a bőre. Szóltam már neki, persze nem bunkón, de csak annyit reagált, hogy "tudom, nem baj". Csak akkor nem értem, minek használja, mert így sokkal rosszabbul néz ki, mintha nem kenne semmit az arcára.
Én nyaranként csak színezett hidratálót használok. Tavaly jártam úgy, hogy tavasszal még a legvilágosabb alapozót használtam, aztán mikor ősszel váltottam alapozóra, akkor engem kifejezetten sápított, mint valami vámpír, még aznap vettem egy sötétebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!