Szerintetek ez a táska jó általános suli 7. -osztályba? Amúgy lány vagyok, de nekem nagyon tetszik. Vélemény? 13/L
2012. aug. 18. 00:23
11/16 anonim válasza:
amm szerintem is ink középsuliba kéne ilyen táskát hordani... általánosba meg nemmindegy?!
12/16 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik. :d.
én most megyek 8.-ba de ha nem lenne már meg a táskàm szerintem én is megvenném.:)
13/l
13/16 anonim válasza:
Kedves 10.! Már nem azért, de szerinted egy 13 éves lánynak muszáj, hogy nőies legyen a stílusa? Van, akinek felnőtt korában sem az, de ilyen fiatalon meg őszintén, miért zavar téged, ha nem p*csavillantós szoknyában mászkál mint a "nőies" kortársai?
14/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ:) egyébként még nem vettem meg a táskát...és aki azt mondta reméli majd kialakul a nőies ízlésem..khmmm...nagyon is nőies tipus vagyok:) és gondolod hogy valaki csak azért mert már NŐ nem vehet fel ilyen táskát?
2012. aug. 20. 21:03
15/16 anonim válasza:
Ja igen mert aki nőies attól még lehet sportos is nem?!
Nem kel mindig noiesen oltizni mert az egy idő után unalmas... Foleg nem egy hetedikesnek... 16l
16/16 A kérdező kommentje:
igen,szeretek sportos lenni,de azért kinézni is valahogy:d És nemhiszem hogy egy táska határozza meg ki mennyire nőies...:)
2012. aug. 21. 02:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!