Nektek tetszik ez a táska?
találtam egy nagyon szép táskát, de nem tudom eldönteni megéri-e a pénzt.. ti mit gondoltok? hordanátok ilyet?
piros színűre gondoltam
Nézd, 4000 Ft postaköltséggel együtt (mármint azt írja, állja a postaköltséget, de mindegy, hogy 3000+postaktsg, vagy 4000 és ő állja), nem kell kitenned érte a lakásból a lábad, tetszik is neked a táska, van valami, ami ellene szól?
Egyébként én magam nem venném meg, mert ez nem stílusom, de olyan csajszin, akihez illik, simán el tudom képzelni.
Ha van rá keret, vedd meg, olcsóbb biztosan nem lesz (én egyébként úgy szoktam eldönteni, megveszek-e valamit, hogy elképzelem, mennyivel lenne jobb, ha lenne egy olyanom, s ha ezután elkezdek vágyni rá, akkor megveszem. Ha úgy érzem, kibírom továbbra is nélküle, nem veszem meg.)
Majd írd meg, megvetted-e! :)
27/N
Nekem is jobban tetszik a kávésbarnás színben, olyan színben talán még én is elfogadnám.
Egyébként nem rossz, bár az én stílusomtól nagyon távol áll.
Ha neked tetszik, vedd meg nyugodtan! :)
köszönöm mindenkinek :) bár csodálom,hogy ennyire megoszlanak a vélemények. 22 éves vagyok, a stílusom elég vegyes, ez a piros tatyó pont passzolna vajszínű ballonkabim és ugyanolyan színű magassarkúm mellé. én is ettől tartottam,hogy kicsit mamis,ezért is tetszik jobban a piros,kicsit merészebb és feltűnőbb mint a barna. egyetemre gondoltam,ebben elférnének a cuccaim, elég nagynak tűnik.
még gondolkozom,hogy megveszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!