Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Gimibe (kilencedikes leszek)...

Gimibe (kilencedikes leszek) hülyeség két táskát vinni? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Jó, lehet ez a leghülyébb kérdés, de az nem néz ki hülyén ha viszek egy hátizsákot (taneszközöknek) és egy női kézi/válltáskát a körömlakknak, kézkrémnek, fésűnek, kulcsoknak, telefonnak stb. (a csajok tudják miről beszélek... :DD )

Mivel nívósabb gimnáziumba megyek nem hiszem, hogy mindenem elfér 1 táskába, mert ott nem csinálnak olyat, h "viszek egy lapot meg egy tollat 'oszt cső' a többi "szépség cuccom" meg elfér". Tudom buta kérdés, de nagyon izgulok az iskola kezdés miatt! :( Előre is köszönök minden (normális) választ! :)

2012. aug. 16. 22:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
45%

szépség cucc a suliba? :D

hát én max egy fésűt cipeltem a táskámba, ami "szépség cuccnak" számít...

sztem felesleges. és lehet hogy ki is röhögnek.

lakkozd ki otthon a körmöd.

a fésű, kulcs befér a táskádba.

a telefon meg a zsebedbe és kész :)

2012. aug. 16. 23:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Ne!!!! Tapasztalatból! :D 6.-ba vittem külön 1 hétig fekete kistáskát is, teló, tárca, kulcs, stb-nek... Egyszer az egyik tanár megkérdezte, hogy megyek valahova? Na, puff. :DD
2012. aug. 18. 12:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Felesleges a két táska. Én suliba csak fésűt, szempillaspirált és szájfényt viszek. Általában tesióra után szoktam megfésülködni, ezért a tesicuccomban tartom a fésűt. Kulcs és telefon a zsebben is elfér.

16/L

2012. aug. 18. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!