Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kilencedikes vagyok és félévko...

Kilencedikes vagyok és félévkor át szeretnék menni más suliba. Azt nem tudom hogy kell ezt végbe vinni. Kell irni valami felvételit vagy hogyan működik ez?

Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Ha nézik a helyesírást, akkor esélytelen vagy :D
2009. dec. 14. 19:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Beszélj az osztályfőnököddel vagy az igazgatóval, ők elmondanak neked mindent, hogy mit kell kitölteni, hogyan.
2009. dec. 14. 19:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Megkérdezed a kiszemelt iskolát, csak ők tudhatják, hogy nekik mik az elvárásaik. Ha lasszóval fogják a diákokat, akkor az eredményeid alapján átvehetnek, ha jobb iskola, akkor felvételit írat.
2009. dec. 14. 20:43
 4/6 anonim ***** válasza:
az új suli igazgatójával kell beszélni, ha azt mondja lehet róla szó, akkor kell írni egy kérvényt, hogy miért akarsz átmenni, aztán válaszolnak rá. én úgy tudom félévkor csak indokolt esetben vesznek át. mostani sulidban én nem szólnék róla amíg nem biztos, mert bizony ha maradsz lehet ennek negatív következménye :S különbözeti vizsgát nem szoktak kérni csak ha mondjuk angol helyett ott már németet akarsz tanulni v iesmi.
2009. dec. 14. 23:02
 5/6 A kérdező kommentje:

Én pont azért mennék át, mert eddig általánosba angolt tanultam és a mostani sulimban csak német van és abból nem vagyok valami tökéletes.

Milyen ez a különbözeti vizsga?

2009. dec. 15. 15:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is anno így voltam, félévkor váltottam sulit. Felvette anya velük a kapcsolatot telefonon, először behívtak elbeszélgetni, majd írattak velem egy felvételit és simán átvettek. De NAGYON fontos, a régi sulidban nehogy szólj erről, csak ha már feltétlenül szükséges, mert még lerontanak egy-két jegyet. Szép, nem szép, de vannak ilyen emberek is!
2009. dec. 20. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!