Fiúk! Mennyire gáz a lepattogzott körömlakk?
Szakácsnak tanulok,sokat kell mosogatnom,vízbe nyúlkálni,így hiába festem ki,elég hamar lekopik.Van hogy hulla vagyok mire hazaérek és semmi kedvem azzal bíbelődni,hogy lemossam.
Nagyon visszataszító?
Eléggé visszataszító. Főleg, mint írtad szakácsnak tanulsz. Ha egy körömlakk elkezd lepattogni, a fent maradt rész már sokkal hamarabb pattog le, és így belegondolva, elég guszta, ha némelyik kajából majd vörös körömlakkdarabok kacsingatnak vissza...
Egyébként meg a DM-ben már 300 Ft körül, olyan körömlakklemosót kapni, hogy kb. 1 perc alatt lemosod még a fekete lakkot is. Ha belegondolsz, 1 perced csak akad ;)
Köszi a válaszokat!
Igazából nem lehetne,de nem szólnak érte az étteremben ahol vagyok,a szakácsnak műkörme van.Nekünk azt sajna nem engedi.
Na igen,valószínű, hogy beleeshet a kajába,de ha tudnátok mi megy az éttermekbe(nem csak abban ahol én vagyok)nem emiatt aggódnátok:D Amit nem tudunk nem fáj.
Egy hsz-re válaszolnék a 13éves lánykáéra.
10évvel idősebb?Honnan veszed mennyi vagyok?TRalán anyukádat jöttél védeni?Kedves tőled,de elég nevetséges szitu:D
Nem érdekel,hogy megneveltek-e a szüleim,ha az beszólás,hogy nem tud szöveget értelmezni(Ami teljesen igaz)akkor vállalom és egyáltalán nem bánom,hogy kiállok magamért,legyen az illető akár 200éves...
Nem izgatnak az ilyen "keresem a kákán a csomót"felfogású emberek,akiknek a nap fénypontja ha itt éri őket valami izgalom,ebből következik,a véleményük sem hat meg.
Az ismerőseim kedvelnek,mert van az a lejárt,de nagyon is igaz mondás,hogy a személyiségem nem egyenlő a viselkedésemmel.A viselkedésem az határozza meg Te ki vagy és mit érdemelsz.Jelen esetben ez konkrétan semmi.
Az ismerőseimmel köszönöm jó viszonyt ápolok,kedves,hogy aggódsz.
Tiszteletet pedig igenis ki kell érdemelni.Engem sem kell tisztelni,csak ha látják,hogy valamit letettem az asztalra vagy ha én is tisztelettudóan viselkedem.Utóbbi az idegbeteg hölgyeményről nem mondható el.
13évesen pedig gondolkodj inkább az életeden,ne csak a hülye normákat kövesd...vagy kit érdekel :D
Én is lány vagyok, viszont a barátom nevében válaszolok: ő speciel pont lesz.rja, hogy le van-e pattogva a körömlakk, vagy nincs. Gusztustalanabb a nagy, hegyes, csillogós-csicsás műköröm, mint egy normális köröm, amiről kicsit lepattogott a lakk. Persze, az tény, hogy nm mindegy, hogy mennyire pattogott le, de ha csak kicsit, és nem feltűnő, akkor nem gáz.
Innentől már az én véleményem: én nem festeném rendszeresen, ha olyan helyen dolgoznék, hogy sokat kell vízben nyúlkálni.
Férfi vagyok! A kicsi körömről, munkától lepattogott körömlakk engem hidegen hagy. A nagy köröm viszont taszítana.
OFF: Taszít továbbá, a hölgyek olyan viselkedése, amit az egyik válaszolóban véltem felfedezni. (többek között a 8. válaszadó )
35/f
Köszönöm a válaszokat ismét!Hát a hölgynek elég nagy gondjai lehetnek,ha ennyire felhúzza magát egy idegen véleményén,de ez már az Ő baja.
Na igen nem sok értelme van kifesteni az igaz.Persze nem pirossal lakkozok,halvány színekkel,így annyira nem feltűnő.
Ha nem lakkozom akkor viszont az ultrás,mosószeres víz még jobban szétmarja a saját körmeim :S Na majd alakul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!