Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúk! Mennyire gáz a lepattogz...

Fiúk! Mennyire gáz a lepattogzott körömlakk?

Figyelt kérdés

Szakácsnak tanulok,sokat kell mosogatnom,vízbe nyúlkálni,így hiába festem ki,elég hamar lekopik.Van hogy hulla vagyok mire hazaérek és semmi kedvem azzal bíbelődni,hogy lemossam.

Nagyon visszataszító?

2012. aug. 15. 07:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem túl igényes látvány szerintem, én inkább azt tanácsolnám akkor, hogy mikor éppen tudod, hogy másnap gyakorolsz, munkád van, akkor ne fesd ki.
2012. aug. 15. 08:05
 2/18 anonim ***** válasza:
50%
inkább ne lakkozd. igénytelen a lepattogzott körömlakk, nem csak a fiúk szemében.
2012. aug. 15. 08:26
 3/18 A kérdező kommentje:
Azért fiúkat írtam,mert a lányok véleménye nem érdekel.(Nem akarok lányoknak tetszeni)
2012. aug. 15. 08:42
 4/18 anonim ***** válasza:
40%
ja, értem. tehát az mindegy, hogy úgy an-block az emberek tartanak igénytelennek a lepattogzott lakkal. gratulálok.
2012. aug. 15. 08:59
 5/18 A kérdező kommentje:
Menstruálsz?
2012. aug. 15. 09:00
 6/18 anonim ***** válasza:
39%
Nem kell ahhoz menstruálni, hogy az ember igénytelennek gondolja a lepattogzott lakk gazdáját :) Majd te is rájössz kislány.
2012. aug. 15. 09:18
 7/18 A kérdező kommentje:

Oké,de nem érdekel "kislány".

A nők mindenben hibát látnak,ha egy másik nőről van szó.

Lehet az haj ,öltözködés vagy bármi más.

Engem most konkrétan a férfiak véleménye érdekelt.(Én sem tartom szép látványnak)

2012. aug. 15. 09:22
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, hogy merek válaszolni, én sem fiú vagyok.

Szerintem is igénytelenségre utal egy ilyen köröm

[link]

Szerinted nem?

Engem legalábbis borzasztóan zavart, amikor suliban lepattant a lakk, és tudtam, hogy nem tudom lemosni majd csak otthon.

De persze, lehet, hogy téged nem zavar...

Most már inkább zselés körmöt csináltattam, mert itt nem kell félnem, hogy lekopik.

Nem kell tiszta csicsás körmöt csináltatni, ha nem akarod, hogy műnek tűnjön.

Ez aranyos szerintem

[link]

2012. aug. 15. 09:54
 9/18 anonim ***** válasza:
A lepattogzott körömlakk nagyon visszataszító. Igénytelenséget sugároz.
2012. aug. 15. 10:19
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
lány vagyok de írok : igen visszataszító, inkább ne fesd ki vagy próbálj ki tartósabb lakkokat több rétegben :)
2012. aug. 15. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!