Mikroderma piercingről mi a véleményetek és hol képzelnétek el*?
Hol szép? Hol nem? Hol értelmetlen? Férfiakon is lehet jó látvány? Vagy ez kifejezetten női pc?
(Amúgy lány vagyok, és a vélemények érdekelnek róla)
*kissé hülyén van feltéve a kérdés tudom, sajnos a Hol tudjátok elképzelni megfogalmazást kiszűrték :(
haveromnak ilyenek vannak:
Meg még egy csomó... Számomra, ez inkább egy férfi piercing... Nőn nem áll szerintem olyan jól. Hol értelmetlen? Figyelj, mindenhol értelmetlen, mert egy rossz mozdulat, és b*szhatod, de... Van akinek tetszik. (Nekem tetszik. Persze nem kell túlzásba vinni.) Nekem tetszenek azokon a helyeken, amiket belinkeltem, meg még ez is:
Remélem tudtam segíteni.
Az első azt hiszem nem érti a microdermal fogalmát.
A microdermalnak csak egy látható vége van, a másik a talp a bőr alatt.
Szerintem derékra, nyakra vagy hátra nem praktikus, könnyen kiszakad. Ruha beleakad, alváskor rosszul fordulsz, a hajad beleakad, stb.
Inkább arcra, felsőtestre. Nem kifejezetten női.
Csak hogy tisztázzuk, ilyen egy microdermal ékszer:
Az első amit linkeltél a cheek piercing. Azt tutifix nem microdermallal csinálják, hanem ilyennel:
A cheek piercing másik oldala mindenképp a száj belsejében van, nézd meg magadon hogy milyen vastag az a rész. Ha keresel egy videót, és megnézed hogan beszélnek azok akiknek van, látod, hogy néha kiáll, néha nem. Már csak az ilyen a mimikai izmok miatt sem lehet microdermal, horgony nem gyógyulna jól.
A második, harmadik és a nyegyedik, és az utolsó kép okés.
Az ötödiknél egyértelműen látszik, hogy kétbogyós félhold van benne.
Az ötödiket csak azért linkeltem be, mert ott (Ahogy a kérdező is, kérdezte.) szépen néz ki. És az első valóban, nem tisztességes microderma, de nem találtam olyat amilyenre én gondoltam. De megpróbálom leírni.
Próbáld meg elérni a leghátsó fogadat a nyelveddel.(A felsőt.) Na most, onnan kicsit hátrébb van egy hely ahol egy kis "lyuk" van mert ott találkozik a két csontod. Na, ott is jól néz ki. De igazad van, valóban, le kellettem volna ezt már először írni, és akkor nem kerültem volna kellemetlen helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!