Hogyan beszéljek le eny lányt a piercingről és a tetoválásról?
Nagyon szép lány.. :( és szerintem a piercing nagyon csúny és a tetoválás is:S :( nem tudomom mit csináljak :(((
14 éves.
Nem értem, miért akarsz beleavatkozni más életébe, amikor azt sem tudod, hogyan tedd...
Foglalkozz magaddal!
Szerintem sem kell beleavatkoznod!Ha neki tetszik,úgyis meg fogja csinálni.A piercinget egyébként ha megunja,simán kiveheti majd és nyoma sem marad.A tetkónál,pedig olyat kell választani,amit később,idősebb korban sem kell szégyelni,takargatni,hanem egész életében büszkén tudja viselni.Mondjuk azt hozzátenném,hogy 14 évesen még túl fiatal ehhez,mert később változhat az ízlése és lehet,hogy ami most metetszik neki,azt később nem viselné szivesen.Ezért jó lenne ha várna még néhány évet és ha még mindig akarja,akkor bele lehet vágni.
Nekem van 2 piercingem és egy tetkóm.Az egyik piercingemet 18 évesen csináltattam,a tetkót 19,a másik piercinget pedig 21 éves koromban.Most 22 vagyok,még egyiket sem bántam meg.Az egyik piercing az arcomon van,ezt nem fogom egész életemben viselni,mert szerintem egy bizonyos kor után,már nem mutatna jól.
Én is kaptam már hideget-meleget ezzel a témával kapcsolatban,sokan mondták,hogy nagyon szép lány lennék,de elcsúnyítom magam.Engem nem nagyon érdekelnek az ilyen megjegyzések,azért csináltattam piercinget és tetoválást,mert nekem tetszik és én így érzem jól magam,nem pedig azért,hogy másoknak tetszen.Ez mindenkinek a saját döntése!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!