A fiúk is csináltathatnak francia manikűrt maguknak?
Figyelt kérdés
Tegnap láttam egy srácon francia manikűrt a villamoson. Valószínűleg tipzselés lehetett. Nem tudom mennyire elterjedt, hogy a fiúk is hordjanak ilyeneket?2008. máj. 9. 11:46
11/16 anonim válasza:
Hát a kérdésre felelvén persze, hogy csináltathatnak, de nagy visszatetszést válthat ki. Persze ha homokos és szeret csajos lenni akkor áldásom rá... Engem nem zavarna ha pl egy homokos ismerősöm csinálná, de egy hetero már szúrná egy kicsit a szemem... de ha megszoknám már nem érdekelne... MINDENKINEK SZÍVE JOGA, HOGY HOGY NÉZ KI! EZT TISZTELETBEN KELL TARTANIA MINDENKINEK!
12/16 anonim válasza:
aFRANCIA MANIKŰR egy fajtája amanikűrözésnek!/gyorsított változata/
a FRANCIA épített/tip es köröm az már oké.De férfiaknak elég undorító.
Még ha manikűr lenne, az oké...
13/16 anonim válasza:
Én ilyet még nem is hallottam! Biztos, hogy fiú volt? Nem valami férfias és szerintem visszataszító is. Egy pasi legyen ápolt, de ne essen a ló túloldalára!
14/16 anonim válasza:
Sok férfi / fiú is csináltat, hogy megerősödjön a körme vagy mert máshogy nem tud leszokni a körömrágásról...
15/16 anonim válasza:
NEM!!!!AKI FIÚ,AZ LEGYEN FIÚ!INKÁBB FÉRFIASODJON,NE NŐIESEDJEN!ÚRISTEN.....................
16/16 anonim válasza:
Nos, én lány vagyok és nekem ez nagyon tetszett volna, szeretem az ilyen fiúkat, a barátom is teljesen ilyen. IZLÉSEK ÉS POFONOK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!