A fiúk is csináltathatnak francia manikűrt maguknak?
Figyelt kérdés
Tegnap láttam egy srácon francia manikűrt a villamoson. Valószínűleg tipzselés lehetett. Nem tudom mennyire elterjedt, hogy a fiúk is hordjanak ilyeneket?2008. máj. 9. 11:46
1/16 anonim válasza:
Jaaaajj!!! Én ha meglátnék egy ilyet 30 éves nő létemre, lekapnám a fickót a 10 körméről.:))Olyan elszomorító ez... Ne csináljanak francia manikürt, ne fessék magukat, max. a hajukat. Legyenek már férfiak!
3/16 anonim válasza:
Abszolút nem divat hogy a fiúk műkörmöt, pláne francia manikürt csináltassanak. A rockerek festik, meg az emosok is, de náluk talán még el is megy. A többi fiú meg maradjon a seggén.
4/16 anonim válasza:
Nem! Ne csajosodjon már el minden férfi! Hihetetlen, komolyan...
5/16 anonim válasza:
Bizony szép a francia manikűr, de a fiúkon elég kérdőjeles??????????
6/16 anonim válasza:
Azt is tarsd szem elott,hogy a srac nem biztos, hogy tisztaba volt a nemi identitasaval.
7/16 anonim válasza:
ennél buzisabb dolog nincs is:S sztem neeee
8/16 anonim válasza:
Szomorú hogy ez egyátalán téma lehet...
persze, csináltasson műkörmöt, fesse magát, és hordjon tangát. Ja és persze minden létező helyen gyantáztasson is. áááááááááááááááá
9/16 tade válasza:
Persze...nekem volt egy fiu ismerosom, na o is festette a kormet (de nem volt emos)..trendi felhosszu hajat viselt, festette...szedte a szemoldoket, festette a szempillait meg a szajat...az mas kerdes, hogy tuti nem fiunak erezte magat....de ha neki ez tetszik...amugy meg rendes fej volt...engem meg rohadtul nem erdekelt, hogy hogyan oltozkodik, meg, hogy hogyan festi magat
10/16 anonim válasza:
Mostanában a "metroszexiális" kifejezést használják az ilyesmire. Nem biztos, hogy homokos az ilyen, de az én szerény véleménym szerint nagyon férfiatlan dolog ennyire pampucolni magát valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!