Hogyan hozhatok helyre egy kimosott nyári kalapot?
Figyelt kérdés
Van egy nyári kalapom, ami fonott szövetből készült. Mivel nem tudtam, hogy nem szabad, ezért meleg vízben mostam ki. Szó se róla, tiszta lett, utólag azonban nem sikerült formára alakítanom, és most sajnos szörnyen néz ki.. Próbáltam hajlakkal lefújni, majd újra formázni, de nem volt tartós az eredmény.
Valaki tud valami módszert, amivel helyre hozható?
2012. aug. 8. 13:08
1/1 anonim válasza:
formán kellene szárítani - forma híján labda, lufi, összecsavart törölközővel kitömés, bármi ilyesmi szóba jöhet
javasolnám, hogy hideg vízben mosd, és használj hozzá textilkeményítőt, mert a hajlakk erre LóF@xt sem ér... ja és utána ha szükséges, a karimáját még lehet vasalni óvatosan, 2 textil között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!