Mi a teendö ha egy ajakpiercingnel (snakebite bal fele) elpattant egy er?
1. Nem volt profi.
2. Szedd ki a piercinget, kend be alkohollal a heget és menj el a háziorvosodhoz antibiotikumért.
3. az ajakpiercing k.vagáz. Ha lány vagy, méggázabb.
feketeség?O.o mármint a piercing körül fekete a szövet?
mert ha igen akkor az azt jelenti, hogy ott elhalt a bőr.
ha ilyen van, akkor azonnal vedd ki, fertőtlenítsd le, mert tovább roncsolódhatnak a dolgok, plusz nagyon csúnya heg maradhat.
esetleg menj vissza ahhoz aki csinálta, bár ezek után annyira profinak nem nevezném. nekem is számos piercingem, egyikkel sem volt semmi ilyen gond, holott magamnak csináltam őket.
patko piercing van benne, sajnos ezt valasztottam elsönek, de nemtudom miert :(..
S nem körülötte fekete, hanem a patko mellett az er van kidudorodva, megdagadva s fekete, szoval fekete csik.
az ajakpiercingnél mindegy, hogy milyen a kezdő ékszer, bár nagy általánosságban egyenesszárú ékszert szoktak belerakni a lyukba, míg be nem gyógyul. nem hiszem, hogy ettől lenne baja a furatnak, hogy milyen ékszer van benne.
de mint ahogy azt írtuk mindannyian: vedd ki, fertőtlenítsd le a sebet és irány az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!