Szerintetek milyen egy szép lány?
Hát szerintem az alap, hogy valaki akkor lehet szép, ha ad magára, magyarul nem elhanyagolt: ápoltak a körmei, a fogai és a haja és nem szakadt ruhákban jár.
Ezenkívül a szépség teljesen relatív. Vannak akiknek a barnák, vannak akiknek a szőkék jönnek be, vannak akiknek a karakteresebb arcúak, vannak akiknek a babapofi jön be.
A kisugárzáson (önmagad elfogadásán is) rengeteg múlik.
Kedves 5. válaszoló!
Az első szerintem, hogy arra ne legyél büszke, mert 10 éves korod óta sminkeled magad, akkor szerintem ha pattanásos a bőröd, ha nem, akkor még semmit nem lehet rá kenni.
A másik meg, hogy az a legnagyobb hülyeség, hogy valaki csak sminkben szép. Vannak barátnőim, és ismerőseim, akik smink nélkül is rohadt szépek (és ezt nem elfogultságból mondom, mert vannak, akik modellek). És vannak, akik még sminkkel se szépek, de abból nagyon kevés van.
A kérdezőnek meg annyit, a sminkelés az relatív mindenkinek az arcán mást kell kiemelni, mert más előnyös, és a smink szerintem erősen függ a kortól is. :)
A viselkedésről meg annyit, nem ismerlek de mindenkinek van jó tulajdonsága, csak arra törekedj, hogy a jókat emeld ki :))
Bocs nem mindenkinek telik Mac, Dior meg a fene tudja milyen sminkcuccokra. Nem azért mondom mert én se olcsókat használok, de a lényeg nem mindenkinek telik 10000 forint egy alapozóra
6. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!