Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek milyen egy szép lány?

Szerintetek milyen egy szép lány?

Figyelt kérdés
Hogy viselkedjen, hogy törődjön magával, hogy fesse magát( vagy ne fesse magát)?

2012. aug. 3. 15:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem az alap, hogy valaki akkor lehet szép, ha ad magára, magyarul nem elhanyagolt: ápoltak a körmei, a fogai és a haja és nem szakadt ruhákban jár.

Ezenkívül a szépség teljesen relatív. Vannak akiknek a barnák, vannak akiknek a szőkék jönnek be, vannak akiknek a karakteresebb arcúak, vannak akiknek a babapofi jön be.

A kisugárzáson (önmagad elfogadásán is) rengeteg múlik.

2012. aug. 3. 15:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez genetika kérdése. Az a szép, aki kócosan, piszkosan, ohne smink, szakadt ruhában is jól mutat. Aki nem tartozik bele ebbe a kategóriába, az az én szememben legfeljebb csak csinos lehet.
2012. aug. 3. 15:34
 3/11 A kérdező kommentje:
értem :) köszönöm a válaszokat :)
2012. aug. 3. 15:38
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Én arra jöttem rá hogy mindenkiből lehet szép lányt csinálni, még abból is aki alapjában nem mondható szépnek. Az olyanokon segíthet a smink meg a szép frizura, ruhák. Aki alapból szép annak ilyesmikre nincs szüksége, akár szakadtan, koszosan is szép lehet.
2012. aug. 3. 17:18
 5/11 anonim válasza:
0%
Én 10 éves korom óta sminkelem magam és mindig füttyögetnek..szerintem te is sminkeld magad mert egy csaj csak sminkben szép :)
2012. aug. 6. 14:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 5. válaszoló!

Az első szerintem, hogy arra ne legyél büszke, mert 10 éves korod óta sminkeled magad, akkor szerintem ha pattanásos a bőröd, ha nem, akkor még semmit nem lehet rá kenni.

A másik meg, hogy az a legnagyobb hülyeség, hogy valaki csak sminkben szép. Vannak barátnőim, és ismerőseim, akik smink nélkül is rohadt szépek (és ezt nem elfogultságból mondom, mert vannak, akik modellek). És vannak, akik még sminkkel se szépek, de abból nagyon kevés van.

A kérdezőnek meg annyit, a sminkelés az relatív mindenkinek az arcán mást kell kiemelni, mert más előnyös, és a smink szerintem erősen függ a kortól is. :)

A viselkedésről meg annyit, nem ismerlek de mindenkinek van jó tulajdonsága, csak arra törekedj, hogy a jókat emeld ki :))

2012. aug. 13. 18:47
 7/11 anonim válasza:
0%
Nekem semmi bajom a bőrömmel, sőt tökéletes. mert MINŐSÉGI smink termékeket használok, nem olcsó bóvlikat ;)
2012. aug. 13. 23:25
 8/11 anonim válasza:
15%
Jaa amúgy 5. voltam :DD
2012. aug. 13. 23:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Bocs nem mindenkinek telik Mac, Dior meg a fene tudja milyen sminkcuccokra. Nem azért mondom mert én se olcsókat használok, de a lényeg nem mindenkinek telik 10000 forint egy alapozóra

6. voltam

2012. aug. 14. 15:49
 10/11 anonim ***** válasza:
ne fesse magát soha
2012. okt. 9. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!