Fiúk, tetszik nektek ha egy lányon sok alapozó van?
Figyelt kérdés
Mikor 12 éves voltam, elég pattanásos volt az arcam, és ( a barátnöim utánzására) kipróbáltam az alapozót. Azóta mindig raktam magamra, de igazából sosem szerettem, de úgy éreztem szükségem van rá..most 14 éves vagyok, és az alapozót folyamatosan letettem. Sokat tisztítottam és ápolgattam az arcom, és elég szépen letisztult, de még mindig nem a legtökéletesebb, viszont most csak nagyon pici korektort használok. Szerintetek jobb a tökéletes alapozás vagy inkább a természetesség?2012. aug. 2. 20:16
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ :)
2012. aug. 2. 20:30
3/6 anonim válasza:
most komolyan... ez kérdés lehet?
te szeretnél puszit adni egy tonna vakolatra...? ugye hogy nem. senki sem tökéletes, nem pár pattanás teszi tönkre a dolgokat.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon megnyugtatóak a válaszaitok :)
2012. aug. 2. 21:04
5/6 anonim válasza:
Szerintem nincs ember,akinek a sok alapozó tetszene. Főleg,hogy az is árt a bőrnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!