Alapozó vagy púder? Esetleg egyszerre mindkettő?
Figyelt kérdés
Iskolába szeretném majd magam sminkelni a rosszabb hétköznapokon (pattanások) alapozóval és/vagy púderrel is, csak nem tudom hogy melyik a jobb vagy hogy mindkettőt használjam e. Nem kell egy nagyon hiperszuper alapnak lenni az arcomon, ezt úgy értem, hogy nem úgy akarok kinézni mint egy divatbaba :)2012. júl. 31. 09:23
1/8 anonim válasza:
ha raksz alapozót akkor muszáj tenni rá púdert,mert ha izzadni kezdesz lefolyik az egész
2/8 anonim válasza:
először alapozó, aztán a mattítás miatt púder :)
3/8 anonim válasza:
így van. Én alapozóból nagyon keveset rakok,utána rakok púrdert,nálam az dominál inkább.
4/8 anonim válasza:
Igen. Vékony réteg alapozó és arra púder. De figyelj arra hogy a nyakadra is tegyél egy kicsit, mert az olyan nevetséges amikor a lányok csak az állukig kenik be magukat, ettől olyan maszk szerű az egész, nagyon nem szép, és mindenki látja hogy ki vannak kenve...de nem odafigyeléssel, szakértelemmel. :)
5/8 anonim válasza:
korrektor sem árt, az takar leginkább. de az csak a problémás területre kell. ráadásul vannak direkt pattanásra valók. ami fertőtleníti, szárítja igy hamarabb gyógyul.
6/8 A kérdező kommentje:
Ágika8405: és a korrektor mennyibe kerül?
2012. júl. 31. 12:12
7/8 anonim válasza:
Ha nem problémás a bőröd, elég lehet egy színezett hidratáló alapozó helyett, arra pedig mehet a mattító púder.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm : )
2012. júl. 31. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!