Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti mennyi pénzt szánnátok egy...

Ti mennyi pénzt szánnátok egy púderre?

Figyelt kérdés
Kinéztem egyet, de kicsit sokallok 10 grammért 3100 ftot. Szerintetek?

2012. júl. 27. 14:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne sajnáld rá. Egy jó púdernél nincs jobb! Az enyém 5000 Ft volt, de imádom. Szeretem, ha sokáig tart, ha rendesen fed, és nem mosódik egy kis izzadságtól. Az enyém ilyen, úgyhogy jobban megérte, mint naponta a gagyiból 3-szor kenni,mert semmit nem tart, aztán 2 havonta újra költeni! Jaa, és az enyém fél éve van meg, és a fele nem fogyott el.
2012. júl. 27. 14:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Rimmel Stay mattom van. Fogalmam sincs emnnyiért vettem, kb 3000 ft-ért, de hihetetlen jól mattít.
2012. júl. 27. 15:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Én a púderrel úgy vagyok, hogy mivel csak mattításra kell, nem fedésre, nem költök rá sokat. Aminek fedése is van, abból még nem láttam olyat, ami az arcszínemhez passzolt volna. Mindig csak a Translucentet tudom venni, mert az a legvilágosabb.

Megvettem a Max Factor Creme Puffot is, és egyáltalán nem jött be. Erős illata van és csípi a szemem, ráadásul túl sötét is. Maradok az Essence-nél, az bevált és legalább a színe is jó.

2012. júl. 27. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!