Mit lehet csinálni gél állagú szemhéjtussal, ami egy kicsit kemény lett?
Figyelt kérdés
Essence van, kettő is. Régebben megvettem, jó sokáig nem használtam és most újra elővettem. Keményebb lett az állaga, nehezebben lehet felkenni, de ha sikerül, akkor szép még mindig nagyon. Lehet vele valamit kezdeni, vagy használjam így?
És még annyi: a hozzávaló kék essence ferde ecsetet használom, de arra gondoltam, hogy beszerzek egy másikat is, nem ebből a márkából. Ugyanilyet vegyek hozzá, vagy másfajta alakút? Melyik a legideálisabb?
2012. aug. 1. 16:46
1/2 anonim válasza:
Tedd meleg vízbe, ettől felpuhul. Ecsetet meg olyat vegyél, amivel tudsz dolgozni. ha eddig nem volt gond a ferdével, akkor jó az. Vagy vedd meg a catrice két végű ecsetét. annak az egyik vége ferde, a másik pedig sima
2/2 A kérdező kommentje:
Semmi gondom nem volt a ferdével, akkor marad az :)
A meleg vizeset majd kipróbálom, hátha segít, mert nagyon szeretem :)
Köszönöm!
2012. aug. 1. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!