Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti is gagyinak találjátok az...

Ti is gagyinak találjátok az essence márkát? Ha igen miért?

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 05:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy ilyen sokan válaszoltatok! Azzal egyetértek, hogy ár/érték arányában nem rossz, mert igazán pénztárcabarát, de hiába olcsó, ha sok termékük nagyon rossz!Vettem már tust tőlük, tele volt alkohollal, szemhéjpúdert, aminek semmi színe nem volt. Most válogattam át a cuccaimat és vagy 10 essence cucc repült a kukába. Ha így nézem,majd 8000 Ft :( Abból azért már egy két jobb dolgot lehetett volna venni. Persze vanak termékeik, amik nagyon jók pl zselés tus, de összességében nem vagyuk vele megelégedve. Mivel olcsó az ember, hirtelen dönt, hogy na most akkor eztis megveszem, nem olvas utána és végül csalódás a vége. A csomagolás katasztrófa,kétszer bedobasz valamit a táskádba és minden lekopik, igénytelen lesz! A mini lakkjaik se olyan olcsók, a moyra és még ezer más lakk sokkal olcsóbb és jobb, illetve nagyon változó a teljesítményük, van amiből kell a 3 réteg van ami egyből szépen fed. Több lakk olyan rossz, hogy egy 5 perces zuhanyzás után le tudom egyben húzni a körmömről. :( Lehet 5 ml egy lakk, de az alját nem lehet kihalászni, a fedőlakkoknál meg egy csomó nagyon hamar sűrűsödik! Az ecsetekről pedig annyit, hogy csak azért veszik őket mert a magyar piacon szinte nincs ecset, de se a púder se a pirosító ecset nem ér 800-900 Ft-ot! 2 hete vettem egy százas jellegű boltból, olyan púderecsetet ami kb 5-ször volt tömöttebb mint az essence és csak 500 Ft volt!

Ja és ezt a véleményt a többi olcsó cuccomhoz hasonlítva írtam, amik szintén ilyen árban vannak mint az essence termékei!

Mégegyszer köszönöm a válaszaitokat!

2012. aug. 2. 06:19
 12/12 anonim ***** válasza:

a körömlakkjai nagyon jók van hogy egy hétig is bírják pedig azért teszek-veszek (takarítás,főzés stb).

a szemhéjfestékeinek is szép színei vannak csak nekem begyullad tőlük a szemem de ez nem a termék hibája.

amúgy ha megtetszik egy essence cucc és nem vagy benne biztos hogy megéri e akkor olvasd el itt a véleményeket róla :)

[link]

2012. aug. 16. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!