Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol találjatok ilyen nyaklánco...

Hol találjatok ilyen nyakláncot? Linkelnétek képeket?

Figyelt kérdés

Szóval még karácsony előtt láttam a promodban egy nagyon jó nyakláncot. Volt rajta vonalzó, meg olló, meg tű... olyan jól nézett ki... de már nem lehet kapni. És nagyon szeretnék valami hasonlót.

Az olyanról amin óra van, mi a véleményetek?

ilyenre gondolok: [link]

De még ez is nagyon tetszik, csak anyukám nem akarja megvenni, mert szerinte nem néz ki jól: [link]

Ez a két fajta az amit nagyon keresek mostanában, de főleg olyat szeretnék, ami kicsit hosszabb, és egy picivel nagyobb medál van rajta. Remélem érthető :D Szóval ha tudnátok linkelni olyat ami ilyesmi,a zt nagyon megköszönném :)

2011. márc. 6. 14:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik!
2011. márc. 6. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Ja és szerintem antik boltba lehet kapni ilyesmit!

Első voltam!

2011. márc. 6. 14:57
 3/8 A kérdező kommentje:
húúú azt kérdeztem, hogy találjatok :D Azt szerettem volna, hogy találhatok :D
2011. márc. 6. 14:58
 4/8 AĐA ***** válasza:

nekem volt,csak nem antik és ezüst...most "gyűrűórám" van--> [link] olyan mint a jobb oldali kép,csak nem olyan "kacskaringós minta" van rajta hanem egyenes....nekem ez jobban tettszik :)

de azért sok sikert,remélem találsz majd olyan nyakláncot! :)

2011. márc. 6. 16:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem olyan van mint az 1. csak ezüst színben. A szüleimtől kaptam karácsonyra, de esetleg megkérdezhetem, hogy hol vették :)
2011. márc. 6. 17:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ha megkérdeznéd, annak nagyon örülnék :) és előre is köszönöm!
2011. márc. 6. 19:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szépek ezek a nyakláncok. Én is hónapok óta keresek, de még sehol sem láttam...

22L

2011. márc. 7. 09:46
 8/8 anonim ***** válasza:

17:32-es vagyok:

A szüleim nem akarják elmondani -.-" Bocsi :(

2011. márc. 14. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!