én nem tartom gagyinak. nyilván nem egy olyan minőség, mint amit a profik használnak, de a árukhoz képest jók. meg hát tudni kell használni is a sminkcuccokat.
2012. aug. 1. 07:04
2/12 anonim válasza:
Szerintem se gagyi, pl, a körömlakkjai nagyon jók.
2012. aug. 1. 08:20
3/12 anonim válasza:
szerintem nem gagyi.
2012. aug. 1. 08:41
4/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem tartom gagyinak. Nyilván nem MAC minőség, de az árkategóriájában egyértelműen a legjobb szerintem. Ami nagyon nem vált be és többet sosem veszek Essence-et, az a szempillaspirálok és körömlakklemosók. Viszont pl. a habos alapozójukat le nem cserélném semmire, a szemhéjpúderek többsége nagyon szép és jó minőségű (főleg a csillámos színek, a mattok néha nem elég pigmentáltak, de ott is van jó), a körömlakkokat is imádom, az ecsetek az árukhoz képest jók, és még sorolhatnám.
2012. aug. 1. 09:13
5/12 anonim válasza:
Hát figyelj, 1000 ft alatti az összes termék, tehát nem kell olyan hiperszuper minőséget várni, de az árukhoz képest nagyon is jók, szerintem ahhoz képest, hogy pl 400 ft egy körömlakk, abszolút megéri.
2012. aug. 1. 09:31
6/12 anonim válasza:
annyira gagyi hogy annyiért is adják,tehát teljesen jó az ár /érték arány.
Körömlakkjait szeretem,bár Moyra jobban bejön már,régen jobbak voltak mikor volt a Multi Dimension lakkjuk ami tök tartós volt és 1! rétegben szép színű,aztán most csak ezek az idióta mini lakkjaik vannak amiből folyamatos készlethiány van,meg pár db épp szezonban lévő lakk.. Jah meg a 2 végű ami meg 800 ft-ért drága. Aztán ennyibe nálam ki is merül,próbáltam a púderjüket de narancssárgán fog,aztán a szememre nem kenhetek semmit belőle mert allergiás vagyok valami összetevőjére. Ilyen ekcémás kiütéseim lesznek a szememen tőle..
De catrice se jobb annyi szent aztán mégis drágább mint az essence.
2012. aug. 1. 09:35
7/12 anonim válasza:
Szerintem nem gagyi. Megfizethető és elég jók a termékeik. Igaz nem egy MAC, de nekem szimpatikusak a termékeik. A szemfestékek tartósak, szép színűek, szemcerkája is jó, meg anno vettem egy Vampire love-os púdert, amit imádok.
Számomra az megfizethető és elégedett vagyok vele.
2012. aug. 1. 10:21
8/12 anonim válasza:
nem, szerintem jók! én szeretem őket. meg még a catrice is nagyon jó és olcsó.
2012. aug. 1. 11:46
9/12 anonim válasza:
Énis szeretem őket:)
2012. aug. 1. 13:47
10/12 Esme.avantgarde válasza:
Én szeretem. Főleg, mert a máshol drága szezonális dolgok is vannak belőle (micsoda mondat?!), amibőlnem szívesen vennék drágát. Bár én megértelek, a Maybelinne-t nem szeretem,más igen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!