Milyen fajta alapozóval érem e a "porcelán baba" hatást?
Én Vichy Dermablendet használok, ez tényleg jól eltünteti a pattanásokat.
Patikában lehet kapni.
Egyébként nem mindenkinek csúnya az arca. Van akinek alapozó nélkül is szép, de mondjuk buliba felken egy kis alapozót, hogy egyenletes legyen a bőrszíne.:)
Sajnos én nem vagyok ilyen szerencsés.
Én nagyon szeretem a Manhattan Perfect Adapt alapozót, kiegyenlíti a bőrszínemet, szépen fed. Ez a kedvenc alapozóm, bár nem elég a nagyobb foltokre, hegekre, kell mellé korrektor a teljes fedésért, mégis nagyon szeretem. Természetes a végeredmény!
A másik alapozó, amit nem rég vettem, és meg is kedveltem, ár-érték arányban is szuper, az az Essence Stay all day 16H alapozó. Vigyázni kell ha világos a bőröd, elég sötét színek vannak. A legvilágosabb a 20-es és nem a 10-es, sajnos én beleestem ebbe a csapdába, de a 10est is tudtam más alapozóval összekeverve használni. Na szóval ez az alapozó elég jó szerintem, jól fed, talán jobban is mint a manhattan (de vmiért mégis az az örök kedvenc:)). Szóval én ezeket tudom ajánlani tapasztalatból.
Illetve korrektor!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!