Milyen fülbevaló ez?
sziasztok
ma előttem ült egy csaj a villamoson és kb 8-8 fülbevaló volt mind a 2 fülében.hátul nem tipikus kapocs volt rajta,hanem pontok.szóval nem állt ki a fölbevaló szára egyáltalán.
szeretnék ilyet,mert kényelmes lehet,de nem tudom milyen ez,hol csinálják.neke is volt sok lyuk a fülemben,de meguntam,hogy minden este ki kellett szedgetnek a fülbevalókat,mert nyomtak alvás közben.de ezt nem kellene.
Ilyen:
Ez piercing, általában ajakpiercing, vagy pl nekem a fülemben van (nem fülcimpában). A golyót rá kell csavarni a szárra, és persze van ebből is sokféle (köves, színes, kő nélküli, stb.)
Az is piercing. Ez lesz az?
Ajak piercingként keress rá a google képkeresőjében, és szerintem ott megtalálod. De ha talpas, akkor tuti, hogy piercing. Van kicsi kövesből szilikon is talpas, de annak irtó pici a feje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!