Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egyszerre egy fülbe hány...

Egyszerre egy fülbe hány fülbevalót szabad lövetni?

Figyelt kérdés

2012. júl. 4. 11:40
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
lövetni egyet sem.
2012. júl. 4. 11:46
 2/10 anonim ***** válasza:
50%

Lövetni csak mocsok-szutyok helyeken lehet. Normális helyen szúrják.

Függ attól, hogy porcba kerül-e. A cimpába nekem volt hogy 3 új került, nem lett belőle baj.

2012. júl. 4. 11:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Én lövettem,jó hely volt meg stb.már 2éve van ez,s minden renden van vele,besem gyulladt,semmi. Nekem azt ajánlotta a csaj,hogy egyet.
2012. júl. 4. 12:52
 4/10 anonim ***** válasza:
40%

A lövetésnél nem lehet rendesen fertőtleníteni az eszközt. Ezen kívül pontatla is, hiszien jóval nehezebb egy belövővel jó szögben és jó helyre megcsinálni.

Attól hogy éppen szerencséd volt, és nem kaptál el semmit, még nem jelenti azt, hogy jó. Több országban be is vannak tiltva a belövő pisztolyok.

2012. júl. 4. 13:19
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
plusz a lövetés sokkal jobban roncsolja a szöveteket,nehezebben regenerálódnak.
2012. júl. 4. 13:29
 6/10 anonim ***** válasza:

Ja, szúrasd inkább. Jobban jársz.

Nekem a jobb fülemben van 8 a balban meg 6 db. De egyik sincs porcban, oda nem merek szúratni sem, mert félek, hogy nehezen gyógyulna el(a cimpámban sem volt könnyű menet, mire begyógyultak.). Mindegyiket magamnak csináltam.

De sokaknak 3 max 4 db van egy fülben.

2012. júl. 4. 14:01
 7/10 anonim válasza:
55%
nekem kilőtték a fülem és semmi bajom nem lett. élek és a fülem se száradt le. nemtudom mi a baj a lövetéssel.
2012. júl. 4. 14:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is a szúrás mellett vagyok de istenem ne állítsátok már be úgy a lövetést mint valami gyilkos fegyvert! Mégis hány esetről hallottatok h egy lőtt fülbevaló nem gyógyult be? Szerintem egyet se. Ráadásul a szúrást is legalább annyira el lehet b@szni..
2012. júl. 4. 16:03
 9/10 anonim ***** válasza:

nekem egyet szúrtak és az sokkal nehezebben gyógyult mint amiket lőttek. az egyik fülemben 4 van (2 porcban, 5 volt csak az egyik begyulladt és összeforrt - amit szúrt barátnőm) a másikban 2 egy lent és egy fent a porcban

mindet lőtték, amikor csináltattam aznap fájt másnap még kicsit érzékeny volt,utána nem volt egyikkel se semmi bajom :)

most szeretnék egy tragust,de azt szúratni szeretném piercingessel ;)

2012. júl. 6. 12:58
 10/10 anonim ***** válasza:
47%

az előző vagyok!

ha többet szeretnél,szerintem(!) érdemesebb egyszerre mert akkor csak egyszer fog fájni ;D

2012. júl. 6. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!