Mennyibe kerül egy sima szemüveg? (mert szemüveges leszek)
Háááát nekem sok volt, 70ezer felett kicsit, de már rég vettem, és még mindig tök jó állapotban van. :)
Amúgy erősen függ dioptriától, lencsétől és persze a kerettől. Gondolom ha még most kezded, nem túl magas a dioptriád, szóval a lencse olcsóbb kicsit általában. Vékonyítani sem kell talán, az megint olcsóbb, de legalább karcálló és UV védő réteget tuti rakatnék rá, szóval az kb. 20ezer körül meglesz.
Keretet lehet találni 15ezerért is, határ a csillagos ég. Ha rendszeres használatra lesz, nem ajánlom az olcsót annyira, nekem mindig hamar deformálódott, lekopott a festés, és kényelmetlenebb is volt, hamar cserélni kellett. :S Ha csak olvasáshoz kell, akkor annyira nem gáz, ha kicsit "gagyibb".
Persze határt a pénztárcád szab. Lehet olcsón is találni jókat azért. :)
Érdemes kisebb optikákba menni, ott sokszor olcsóbb minden. A nagy láncoknál viszont sokszor vannak akciók (lassan elkezdődnek tuti az iskolakezdési kedvezmények, érdemes megvárni sztem, fél áron kijöhetsz), nagyobb a választék, diákkedvezmény is lehet, meg törzsvásárlói kártyát is adnak. Érdemes utánanézni, sőt, ha bemész szétnézni, akkor se harapják le a fejed. :)
igen igen még elégé kicsi kell szerencsére :)
És köszönöm a válaszokat :))
Szia. Lehet, hogy megkésve írok.
Nekem volt már 17 ezer forintos szemüvegem is és 42 ezres is, szóval attól függ, mit választasz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!