Lányok! Mi a véleményetek a szemüveges fiúkról?
Figyelt kérdés
Én is lány vagyok, és nekem nagyon tetszik ha egy fiú szemüveges. Még nem láttam olyat, akinek nem állt volna jól. Szerintem olyan komoly tekintetet ad.
Szerintetek?
2012. jan. 12. 15:26
1/6 anonim válasza:
Nem tudom miért, de nekem is mindig állatira bejöttek :) Mondjuk a férjem nem az, de előtte majdnem csupa olyan pasik tetszettek, akik azok :)
2/6 anonim válasza:
Én sem láttam még olyat, akinek nem állt volna jól. A párom is szemüveges, de persze nem ez alapján választottam :) Szerintem a szemüvegtől karakteresebb lesz az arca, komolyabbnak tűnik vele :)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
Persze, nekem sem csak azok tetszenek. De valahogy a szemüveg egy plusz pont.
2012. jan. 12. 15:34
5/6 anonim válasza:
hát nekem nem tetszenek szemüveggel... :/én is szemüveges vagyok, de kontaktlencsét hordok.. magamon sem tetszik a szemüveg, meg másokon se :D
6/6 anonim válasza:
Ez jó hír nekem, most lettem szemüveges.Mások is mondták hogy jól áll, de azért kíváncsi vagyok.Hogy közeledne hozzám egy lány,ilyen "komoly tekintettel".Ami nekem van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!