Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Porcban lőtt fülbevaló mekkora...

Porcban lőtt fülbevaló mekkora eséllyel dagad be?

Figyelt kérdés
Tegnap lett kilőve a fülem felül porcba (fülkagyló) kicsit piros volt úgy egy-mádfél órát, mostanra olyan a lyuk mintha régi lenne, csak ha hozáérek véletlenül akkor fáj, illetve alvásnál volt kicsit kellemetlen...arra lennék kíváncsi, hogy meddig kell félnem attól hogy bedagad? Tehát ha most egész jól gyógyul attól még lehet hogy 1 hét múlva bedagad?

2012. júl. 25. 11:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha minden nap fertőtleníted, esetleg napjában többször is, akkor semmi baj nem lesz. Az várható volt, hogy kellemetlen lesz az első pár napban, még egy hétig legalább fájni fog és rá se feküdhetsz éjszaka, mert be fogsz pisilni olyan lesz:)) Nem fog bedagadni, csak ne vedd ki a fülbevalót belőle még legalább 2 hétig, és fertőtlenítsd sokszor
2012. júl. 25. 11:15
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem kb 1 hónapja lőtték porcba, még a mai napig is pirosabb kicsit mint a másik fülem :) de feküdni már tudok rajta, viszont utána kicsit "zsibbad". én az első pár napban neogranormonnal kentem, nem gyulladt be. amikor eszedbe jut, forgasd kicsit, de óvatosan. :) azt olvastam, hogy a teljes gyógyulás akár 2 hónapig is eltarthat (valakinek tovább is..)
2012. júl. 25. 11:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi :D amúgy érdekes, annyira nem fáj...vagyis sok helyen olvastam hogy a porcba aztán jajj de rohadtul baromira k*rvára fáj :D és nem, ugyanolyan volt mint cimpába...és ráfeküdni se durva...csak remélem hogy nem lesz elfertőződés :D
2012. júl. 25. 11:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták a szalonban, két hónapig nem vehetem ki...szóval így lehet :D de lehet nem bírom ki és 5-6 hét után kivesze, mert ezek szerint egyenlőre elég pozitívan jöttem ki a lyukasztásból :D
2012. júl. 25. 11:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha vigyázol rá, akkor nem fog bedagadni. De mivel ez gyakorlatilag egy nyílt seb és az is marad jó pár hétig vagy hónapig, így vigyázz rá. A porc lassan gyógyul, nekem is hónapokba telt, bár nekem kissé el is deformálódott alatt a porc, de végül helyrejött, de beletelt 2-3-4 hónapba. Bedagadva nekem sem volt, csak fájt ha hozzáértem, vagy ha nagyon elnyomtam fekvés közben. Közben egyszer kivettem, mert elfeketedett a fülbevaló amit belőttem és meg akartam tisztítani. Hát rendesen folytak a könnyeim mire visszatettem.

Ne legyél vele türelmetlen!

2012. júl. 25. 13:43
 6/8 anonim ***** válasza:
belőttem - mármint belövettem
2012. júl. 25. 13:43
 7/8 anonim ***** válasza:
2. válaszoló vagyok. nekem is olyan volt, mintha a cimpába lőtték volna:) én kb 2 hét után kivettem mert ki akartam tisztítani. amikor visszatettem, fájt egy kicsit (a gyógyfülbevaló szára vastagabb, mint egy normál fülbevaló szára). azóta többször is kivettem (csak pár percre, míg letörölgettem) és most már nem fáj. :D
2012. júl. 25. 21:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem a második héten gyulladt be, pedig fertőtlenítettem majd 1 hónap eltelt és az után gyulladt be szóval amíg fél-1 éves nem lesz elvileg bármikor begyulladhat :/
2012. aug. 1. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!