Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Most a nagy és színes kiegészí...

Most a nagy és színes kiegészítők vagy a kisebb visszafogottabbak a menők?

Figyelt kérdés

2012. júl. 23. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:
hát szerintem ez attól függ, hogy milyen ruhához akarod felvenni, nem pedig a a divattól. mindenesetre a színek, így a színes, élénk kiegészítők idén nyáron elég divatosak.
2012. júl. 23. 23:21
 2/3 anonim ***** válasza:

A divat egy dolog, hiába vagy tisztában a divattal, ha nem tudod összeegyeztetni, hogy mikor, hol, mihez mit illik és mit nem. Sokkal többet érsz azzal, ha tudod, hogy milyen ruhához, milyen alkalomra milyen kiegészítők dukálnak. Másrészt tapasztalatom szerint az is fontos szempont, hogy kinek mi áll jól. Nem mindenkinek állnak jól pl. a nagy, színes fülbevalók. Én imádom őket és szerencsés vagyok, hiszen, ha a magasan lófarokba kötöm a hajam, vagy kontyot csinálok, akkor nagyon jól állnak ezek a darabok. A legjobb barátnőmnek viszont pont hogy a kisebb, visszafogottab ékszerek állnak jól.

Hogy a divatos kiegészítőkről is írjak, most a nyáron valóban a színek dominálnak, nyugodtan lehet variálni velük. Olyan színeket is lehet együtt hordani, amit eddig nem hordtál volna pl. kék és zöld. Sosem gondoltam volna, hogy kb. ugyanolyan arányban ez jól nézhet ki, pedig tényleg iszonyatosan jó! :)

Szóval most így nyáron elengedheted a fantáziádat és amit megálmodsz, azt nyugodtan valósítsd is meg normál keretek között!

2012. júl. 24. 08:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Akkor jó mert nekem kb 70 db nagy és színes fülcsim van :D
2012. júl. 24. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!