Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fülbevaló? Hogy és hová?...

Fülbevaló? Hogy és hová? (Kukkants le)

Figyelt kérdés

Arra a döntésre jutottam, hogy szeretnék magamnak fülbevalót, de csak az egyik fülembe. A véleményeteket szeretném kérni, hogy a szúrás vagy a lövés a jobb. Na és melyik fülembe tetessem az ékszert? A jobb cimpámba vagy a balba? Sokak szerint ennek van valami jelentősége, csak fogalmam sincs róla, hogymi..

Szeretném a véleményeteket kérni és örülnék, ha megosztanátok velem pár tapasztalatot :)

Előre is köszönöm.

2012. júl. 24. 01:12
 1/6 anonim válasza:
lövés-gyorsabb és fájdalommentesebb :P -szúrással szenvedne csak
2012. júl. 24. 01:19
 2/6 anonim ***** válasza:
A szúrás jobb. Kevésbé roncsol, hamarabb gyógyul.
2012. júl. 24. 01:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Szúrás. Ugyanazért, amit az előttem válaszoló leírt. Nekem még kb. 2 éve a bal fülembe volt 3, a jobb fülembe pedig 2, de már kiszedtem őket.
2012. júl. 24. 01:42
 4/6 anonim válasza:
attól függ hova szúrsz hisz ha fülről lenne szó akkor nem ebbe a kategóriába kerülne a kérdés :P
2012. júl. 24. 01:50
 5/6 anonim ***** válasza:
A szúrás sokkal jobb és fájdalom mentesebb, hamarabb is gyógyul nem roncsolja a szövetet. A lövést nem ajánlom mert a szúrással ellentétben az szó szerint átszakítja a szövetet és utána még érzed ahogy lüktet a füled. :P Az hogy melyik füledbe akarod a fülbevalót az attól függ hogy lány vagy fiú vagy. Ha lány akkor tökmindegy melyikbe van, ha fiú akkor a jobb fülbe elvileg b uzis, szebben mondva a homoszexuálisok hordják ott.(mondjuk szerintem ez hülyéseg) de jobban jársz ha a balba szúratod. sok kellemetlenségtől megkíméled magad
2012. júl. 24. 02:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem összesen 5 lyuk van a 2 fülemben, az utolsó 3-at, amit saját döntés alapján csináltattam lőtték. Nekem nem fájt, én igazából a pisztoly hangjától ijedtem meg egy kicsit. Annyi volt az egész, hogy kiválasztottam a fülbevalót, aztán megbeszéltük, hogy hova szeretném és bejelölte a nő. Lefertőtlenítette a fülemet és belőtte. Nem fájt, éreztem, volt egy kis furcsa, bizsergetős érzés, de nem fájt.

Nekem azóta sincs problémám vele, akkor begyulladt egy picit, de pár nap alatt le is húzódott róla a gyulladás, nem volt utána problémám vele.

Szerintem a lövés sem rossz, nekem legalábbis egyáltalán nem volt az. Pikk-pakk meg van és nem is fájdalmas.

2012. júl. 24. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!