Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire áll jól fiúknak egy...

Mennyire áll jól fiúknak egy kis halvány szemcerka?

Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 10:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
48%
fiúnak gusztustalan undorító ocsmány taszító emora utaló a szemceruza vagy akármilyen smink használata!!!!!!!!!!
2009. júl. 16. 12:55
 22/31 anonim ***** válasza:
47%

annyira nagyon buták vagytok egyesek. =) bocs, de erre nincs jobb szó.

képzeljétek ti kisokos XXI. századi beszűkült agyú sznobok, hogy valamikor nem is annyira régen ám, a nadrág viselete férfias volt, csak férfiak hordták, nőknek eszükbe sem jutott ilyesmi, mert érted...hát nadrág egy nőn...érzed hogy ez milyen abszurdum??? te jó ég, hogy lehetne már nadrág egy NŐN?? még viccnek is rossz!

na ugye ez mekkora baromság és milyen nevetséges, hisz a nők ugyanúgy hordanak nadrágot mint a férfiak és ez teljesen normális, ugye? hát amikor pl. Petőfi felesége, Szendrey Júlia nadrágot vett fel, akkor még egyálalán nem volt ez normális. sőt, teljesen felháborító volt.

ja merthogy szerintetek ezek a csúnya rossz b*zis feltűnési viszketegségben szenvedő lázadó idióták akik mindig unják a régit és folyton valami újat akarnak, semmiképp nem akarnak megfelelni a szentírás-státust betöltő társadalmi normáknak és ezért fúúúj utáljuk őket hajrá! éppenséggel hogyha nem lennének és lettek volna indig is (és lesznek ezután is) ezek a feltűnési viszketegségben szenvedő idióták, akkor ma sem hordanának a nők nadrágot egyáltalán, hogy csak maradjunk az előbbi példánál. és még nagyon sok minden nem így lenne ahogy van. sőt, az egész világ nem így lenne, alighanem melálltunk volna a fejlődésben Ádámnál és Évánál. pontosabban el sem indultunk volna a fejlődésben.

de az végülis nem baj, hogy van egy csomó ilyen szűklátókőrű, ostoba, fejlődésképtelen sznob, mint ti néhányan. ha nem lennétek, akkor kikhez képest lennénk mi táglátókörű, okos, fejlődőképes egyéniségek? szóval nem semmi gáz, ez a világ rendje, nektek is léteznetek kell, még ha oly elviselhetetlennek is érzünk gyakran titeket. =)

tudom, hogy ettől amit most leírtam nem lesz egyikőtöknek sem több a szürkeállománya varázsütésre, és soha nem fogtok rájönni hogy nem ti sz@rtátok a spanyolviaszt, és akkor sem fogtok tovább látni az orrotoknál, hogyha 2 méterre előttetek pedig egy szakadék van amibe egyenesen belerohannátok, de sebaj. mindig próbálkozunk.

2009. júl. 16. 14:02
 23/31 anonim ***** válasza:
56%
Jé,mégh te táglátókörű....nagyon nagy gáz amit írtál...bár tudod mit,nem tudom fiú-e vagy lány de sminkelje magát csak a pasid/vagy te...majd röhörünk egyet rajtad a pasimmal(aki normális férfi festék nélkül)....szomorú!
2009. júl. 16. 15:25
 24/31 anonim ***** válasza:
53%
én az öcsémet már többször sminkeltem és a fekete szemceruza :) nagyon bejön a mostani tiniknek! 19/l
2009. júl. 16. 15:55
 25/31 anonim ***** válasza:
65%
Nekem nem igazán jön be fiúkon... legyen természetesen szép szeme, lehetőleg barna:)
2009. júl. 16. 19:50
 26/31 EmilyRose ***** válasza:
53%

Hát a fekete mindenképp, ha ügyesen bánsz vele és nem viszed túlzásba, csak egy kis kiemelésre törekszel :)

Néhány Példa:

[link]

[link]

[link]

2009. júl. 18. 14:02
 27/31 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem is nagyon jól áll. Bár szerintem egy fiún a smink az egyén modernségét fejezi ki.

Fiú voltam.

2009. dec. 21. 23:21
 28/31 anonim ***** válasza:
ennyi erővel hordjanak a srácok tangát...
2010. febr. 5. 19:23
 29/31 anonim ***** válasza:
és igen férfitanga is létezik már régóta ..és hordják is szép számmal csak nem dicsekednek vele=D
2010. febr. 15. 16:05
 30/31 anonim ***** válasza:

jó de az milyen már?? xD

nem vagyok régimódi...főleg hogy elég fiatal vagyok de miért nem maradhat a férfi férfi a nő meg nő?? :S

lehet mostantól nem szőrtelenítek és akkor férfias lesze?? xD

2010. febr. 23. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!