Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire áll jól fiúknak egy...

Mennyire áll jól fiúknak egy kis halvány szemcerka?

Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 10:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
38%
undoritó
2009. júl. 15. 11:44
 12/31 anonim ***** válasza:
46%
nem áll jól a smink fiúknak, ez maradjon a csajok dolga
2009. júl. 15. 11:50
 13/31 anonim ***** válasza:
49%
szerintem is csúnya a fiúkon a smink!
2009. júl. 15. 14:09
 14/31 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem nagyon aranyos és jól tud állni a fiúknak.Kiemeli a szép vonásokat:D.Nem vagyok Tokio Hotel rajongó,se tini EMO vagy ilyesmi, még mielőtt bárki is félreértene.
2009. júl. 15. 14:14
 15/31 anonim ***** válasza:
81%
már bocsi de se Johnny Depp se Pete Wentz se Robert Pattinson nem meleg mégis nagyon jól áll nekik a szmefestés jó oké nem kell végletekbe esni amikor már a pasik szemhéjpúder raknak az úgy már tényleg sok de egy pici szemcerkával semmi gáz. de csak feketét használj a színes az már tényleg lányoknak való:)
2009. júl. 15. 14:19
 16/31 anonim ***** válasza:
57%

azoknak akik szerint csúnya: nem láttatok még szép arcú fiún ízléses sminket, olyat ami tényleg jól áll neki. amiről meg nem tudtok, abba szerintem ne beszéljetek bele. fiún smink az szerintetek csúnya? hát és lányon a smink nem lehet ugyanúgy csúnya? miért kéne ezt meghagyni csak a lányoknak? van csomó lány is, akinek mindegy hogy sminkelve van-e vagy nem, ígyis úgyis ocsmányul fest. na akkor most lányokon a smink nem ronda, okosok?

aki szerint a sminkelést csak emok csinálják, az látott-e már gót, dark, industrial, cyber, black metal, stb. stílusú emberkéket életében? az emo stílus még javában a világon se volt, amikor ezek a stílusok már rég léteztek és azok az emberek(fiúk is) már rég sminkelték magukat. a gót stílus sokkal hamarabb vált ki a punkból, mint az emo, szóval hamarabb létezett. ha tájékozatlanok vagytok az nem baj, csak akkor ne szóljatok bele úgy, mintha tudnátok valamit is róla. én sem vagyok egy konyhaművész, tehát nem kezdek kioktatni másokat arról hogyan kell jó somlói galuskát csinálni. meghagyom azoknak akik értenek hozzá.

2009. júl. 15. 16:23
 17/31 anonim ***** válasza:
33%

Én ilyenkor csak ennyit mondok: aki szebb mint én, az festi magát!

Jah csak azért a rockereknél jobban meglehet különböztetni a fiút a lánytól. Suliban van jó pár példa erre. Középsuliról van szó. Az emosoknál meg amikor megláttam 1et, nemtudtam eldönteni h ez most fiú vagy lány, vagy növény vagy ásvány?

de egyébként is: most az a kérdés "Mennyire áll jól fiúknak egy kis halvány szemcerka?", erre született nem kevés válasz. A lányok csak addig lettek ide keverve a témához, hogy azért nekik jobban áll a smink. Azt tudom h kivételek mindig vannak. A színészeket, mind1 h nő vagy férfi, egytől egyig sminkelik, de nem szemceruzával! ( max ha vmi zombis jelenetet forgatnak.) És most nem a filmekről, nem a sztárókról van szó, hanem a közösségi emberekről, átlag állampolgárokról. Ezt kéne meglátni mielőtt leszeded vkinek a fejét a saját egyéni véleménye miatt.

2009. júl. 15. 16:38
 18/31 anonim ***** válasza:
50%

és akkor mi lesz a következő???? "édes, van egy kis szájfényed? júúúújjj dejóóóó epreeeesss!!!" vagy mi?! jézusom, nem mondjátok, hogy ide tart a világ? :S

szeritem a sminkelést hagyd meg a leányoknak! =)

és bocsánat mindenkitöl, ha kicsit agresszív voltam... csak ez a véleményem... :S

16L.

2009. júl. 15. 23:31
 19/31 anonim ***** válasza:
55%
A legtöbb fiúnak jól áll, a barátnőmnek is ez jön be!Egyáltalán nem látom hogy bu*is lenne, inkább feldobja az arcát!!!
2009. júl. 16. 09:09
 20/31 anonim ***** válasza:
62%
A fiúknak is nagyon jól tud állni a szemceruza de csak nagyon vékonyan. nem szép ha ökölnyi monokli van a szeme alatt . az már tényleg b*zis.. :)
2009. júl. 16. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!