Azt érzem hogy a szemüvegem rondává tesz. Szemüveg nélkül sokkal szebbnek érzem magam. Lehetséges hogy a szemüvegem miatt nem fognak kedvelni a fiúk? Érez valaki hasonlóan? 14/L
biztos hogy nincs igazad, sok fiúnak pont az jön be ha egy csajszi szemüveges, mert akkor olyan "titkárnős" a lány, és pont ez tetszik nekik. szóval ne parázz rá feleslegesen, hidd el, aki beléd szeret, szeretni fog szemüvegesen is! :)
vagy esetleg ha majd nagyobb leszel és akkor is zavarni fog, akkor lehetsz kontaktlencsés! :)
Fogadd el magad így ! :) Amíg te nem szereted magad, addig más se fog! És az előzőnek igaza van :) a fiúk szeretik a szemüveges csajokat :D
És gondolj bele, sok-sok lány mennyi pénzt kiad most, mert nagy divat lett a szemüveg :)
Szia!
Teljesen megértem a problémádat... Én csak itthon érzem magam jól szemüvegben. Mivel eddig anyagilag nem álltunk úgy, és koromnál fogva csak most engedte meg Anyukám, hogy kontaktlencsét hordjak, júniusban kaptam meg az első lencsém. Imádom! : D Sokkal magabiztosabb vagyok! És ez meg is látszik egy lányon, hidd el. Szerintem beszélj otthon a szüleiddel, hátha belemennek. Ha most nem, majd pár év múlva.
Egyébként én csak magamon nem szeretem a szemüveget- sok olyan ember van, akinek nagyon jól áll. Biztos Te is szép vagy! : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!