Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van egy szemüvegem alul nincs...

Van egy szemüvegem alul nincs keretje de én ezt a keretet ki szeretném cserélni. Meg lehet ezt tenni?

Figyelt kérdés
bocsi nem bizti h. ez a kérdés ide tartozik...
2009. aug. 17. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Számomra nem egyértelmű, hogy mit akarsz tenni a kerettel. Új keretet szeretnél? Mert ha igen, akkor valószínűleg új lencse is fog kellene, mert a kereteknek nem ugyanolyan a formája és a lencsét nem lehet belecsiszoltatni. Ha nem így gondoltad ezt a keret dolgot, akkor elmagyaráznád?
2009. aug. 17. 14:15
 2/7 anonim ***** válasza:

hűű hát én úgy tudom, h nem lehet..én is szerettem volna, mert meguntam a régi keretemet, a lencse jó volt viszont, elmentem optikába, mondták, h nem lehet, mert, h új keret és megvan az üvegednek ugye a fókuszpontja ami ahhoz a kerethez van bemérve és ha kicserélik akkor az már a másik keretben más lesz és nem úgy fogsz vele látni

remélem, érthető volt:):)

2009. aug. 17. 16:08
 3/7 anonim ***** válasza:
jaja új lencse is kell, ez 100%
2009. aug. 17. 22:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen a a keretet szerettem volna lecserélni.De már rájöttem h. nem lehet, mert a lencse abba lett belecsiszolva.azért köszi
2009. aug. 18. 08:59
 5/7 A kérdező kommentje:
De mondjuk ha a lencsét kéne kicserélni a keretben az megoldható?(csak úgy kérdem mert veszek egy másik szemüveget,és ha majd később mondjuk erősebb lencse kellene...)
2009. aug. 18. 09:02
 6/7 anonim ***** válasza:
igen, az simán megoldható
2009. aug. 18. 13:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Vegyél új szemüveget azt kész.
2009. aug. 19. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!