Kontaktlencsére szeretném cserélni a szemüvegem. Mi a menete ennek?
Ez nem ugy megy h nah csere van, főleg nem 16évesen(én is annyi vok, 2és fél éve lencsés).
Szal annyi a dolgod h bemégy egy optikába, és veszel lencsét(én ugy vok vele h minnél jobb minőségű, annál jobb), nah meg persze veszel hozzá tisztító folyadékot is. A vételelőtt megvizsgálják a szemed, meg betanítják neked h h kell be és kivenni majd a lencsét. Elmagyarázzák a higéniát is. És elmondják neked h mennyi ideig lehet a lencse a szemeden, EZ FONTOS!!! am kb 12-16órát lehet. Jo igen tom kitaláltak már olyat is h 30napig bent lehet, de sztem annak smi értelme, mert néha jo amikor pihenhet egy kicsit a szem. Nekem lencsébe egy idő után kiszárad, azt mondta a szemészem h ihyak sok vizet, és akkor termelődik a "könny". Meg am van kifejlesztve ehez külön szemcsepp. Az nagyon jo, bár én nem használom mindig(az ára miatt, mert 4hétig jo, addig meg nem fogy el..). De sztem hamarosan inkább veszek azt is, mert az nagyon nyugtato a szemnek. Ha van még vmi kérdésed írj nyugodtan privit.
Rem tudtam segíteni, sok sikert a lencséhez;):)
Csak ennyi ofotértben megvizsgáltak megmondták milyen kell megvetted és ennyi? Az tök jó aszittem hosszadalmasabb folyamat. Még ha azt leírná valaki esetleg hogy szerinte milyet érdemes leginkább venni és kb az mennyibe van?
Ja és köszi a gyors választ!
Noh megnéztem:) szal ami nekem bevált: AIR OPTIX AQUA(30napos lencse) hozzá meg a RENU-s tisztítófolyadék.
És amit nem szeretek az az 1 napos FOCUS DAILES
Oké, és kösz mindenkinek.
Ja még az elfelejtettem, hogy szemüveget csak géphez vagy tvhez hordok amúgy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!