Miért tiltakozik a barátom, azellen h műkörmöm legyen?
az én barátomnak csak a szolidak tetszenek,pl. a francia,és az se legyen túl hosszú meg hegyes.
de pl fél méteres hegyes piros műkörömtől rosszul lenne XD
nem tudom miért nem tetszik a barátodnak :S
lehet hogy fél hogy kikarmolod XD
Hát szerintem ez a műköröm téma a pasiknál egyénfüggő.Amikor nekem volt (hegyes)akkor az egyik fiú aztmonta milyen klassz meg hogy ő mindig megnézi ezeket a csajokon mert szerinte ezek a műkörmök mindig olyan szépek és ötletesek.A másik fiú ismim meg aztmonta hogy irtóronda é s szedessem le.Na így igazodjunk ki rajtuk...
Szerintem magyarázd el neki hogy ez számodra fontos meg hogy nemcsak a plázaK-nak van olyan (énse vagyok az,mégis volt)ja és mutass neki a neten pár körmös képet is.DE manapság tudnak olyan műkörmöt is csinálni amiről meg se lehet mondani hogy az mű.
Szóval szerintem csináld meg,hajrá;)
nemtom hol nézel te körül ahol több csajnak van, mint akinek nincs
szerintem ne a discoban nézz szét
A te körmöd, a te pénzed...a te életed!!
Ki a pasid, hogy megmondhassa ne rakass??? Szerintem ha neked tetszik, csináltasd meg!
Az én pasim sem nagyon szerette volna, hogy nekem legyen, de végülis ő mondta, hogy benne van, el is vitt egy körmöshöz (meglepiii:D), már nagyon tetszik neki is! :)
Csak nem fog ott hagyni a műköröm miatt!!!
De ha annyira ellenzi akkor ne csináltass olyan igen hatalmas nagyokat,mert azok csunyák is!
Régebben én is tiltakoztam,és igazából nem tudom,hogy miért.Biztosan idegenkedtem tőle amiért mű és túl hosszúkat láttam ami nem tetszett,de a barátnőm nem törődött vele és csináltatott.Amikor megláttam azonnal megváltozott a véleményem.Nagyon szép volt.
Szerintem Te sem törődj a véleményével,csináltasd meg!
sztem sokkal szebb egy természetes lány, mint egy "mű", még akkor is ha nem annyira tűnik tökéletesnek
bocsi
Szerintem ertessd meg vele hogy ez sokat jelentene az onbizalmadba !!
Es nyugodtan tetess :D
Nekem is van zseles mukormom es nagyon szepek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!