Mükörmöm nem szeretném feltölteni, hogy tudnám leszedni, már nagyon lenöttek?
UTOLSÓ!!!!Tudod, mekkora kárt okozol ezzel a körmödnek??????Nem vagy normális...gondolom azért tudod szidni a körmösöket, hogy el van vékonyodva a körmöd...
Kérdező: NEHOGY felfeszegesd a körmöd.
Kedves előző....írtam h én magamnak úgy csinálom, és nekem bevált, semmi gond a körmömmel, erős körmeim vannak.
És nem kell a másikat szerintem lehurrogni.
saját vélemlny volt...
Lehet, hogy neked bevált, de műkörmösként nem mehetek el a dolog mellett, hogy hülyeséget csinálsz, és még hirdeted is, hogy bevált! A hozzád hasonlók közül kerülnek ki azok, akik szidják a szakmámat, és a szemembe mondják, hogy milyen rossz, meg káros, mert tönkretette a körmét...aztán egy kis kérdezősködés után nem egyszer kiderült, hogy:
1. magának reszelte le, és túlreszelte
2. azt mondták, hogy a sarokpontoknál harapjon rá, így kettétörik, és le lehet feszíteni
3. csak simán benyúlt alá ollóval, és fölfeszítette...
Aztán két pofára hirdeti, hogy a béna műkörmös(mert még véletlenül se ő) elcseszte a körmét, és most gyenge, meg beszakad, meg stb.
Ráadásul a sérült körömlemez fogékonyabb a gombákra is.
Leírom neked utoljára h ERŐS A KÖRMÖM, nem gyengült meg meg semmi hasonló, nem lett még egyszersem gombás.
ÉÉÉS a ráadás h imádom a műkörmösöm, nem véletlenül járok hozzá, soha nem szidom, mert mindig remek munkát végez. Az már egy más dolog h magamnak szedem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!