Nevecske kérdése:
Zselés műköröm készítéséhez elég?
Figyelt kérdés
Vettem egy kezdő zselés műköröm készítő csomagot.Nem tanultam semmilyen tanfolyamon,talán a későbbiekben,mert még csak gimnazista vagyok. A csomagban volt: tipek,clear zselé, fehér zselé(franciára),finish zselé, lemosó zselére,primer, tipp vágó, UV lámpa (9W) ,ecset,díszek,sablonok. Próbálkoztam tippessen szépen sikerültek de nem birtak ki 1 hetet sem. Sablonnal ha csinálok körmöt ehhez elég ez a 3om zselé, vagy kell még építő zselé? Valaki segítsen:) köszii2012. júl. 14. 16:29
1/7 anonim válasza:
Nem elég. A tudás az, ami hiányzik. Dehát te ezt úgyis jobban tudod, hisz csak kenni kell az anyagot. Hajrá!
2/7 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem gondolom azt,hogy kenni kell az anyagot. És nem ezt kérdeztem. Ha nehéz felfogású vagy olvasd el még1x ;)
2012. júl. 14. 19:41
3/7 anonim válasza:
Nem elég, se fertőtlenítő, se előkészítő anyagok, se szakértelem nincs.
4/7 A kérdező kommentje:
Ezekkel én is tisztában vagyok. Csak arra válaszoljatok,hogy a clear zselé az mire van? Lécii
2012. júl. 15. 20:41
5/7 anonim válasza:
A clear zsele, azt hasznalhatod epitesre is, (ha 3 az i-ben), fedeshez, stb... de attol fugg milyen fajta...
6/7 A kérdező kommentje:
gel clear basic line (allround)
2012. júl. 16. 10:18
7/7 anonim válasza:
Szóval noname...akkor ez is lehet a baj...persze azok mellett, amit korábban már felsoroltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!