Ronda, hogy halvány a szemöldököm?
Figyelt kérdés
Szoktam használni szemöldökceruzát vagy szemöldökömhöz hasonló szemhéjpúdert, de azt oylan erősnek tartom...így csak ritkán. Azért élőbe nem ennyire világos.
Szerintetek zavaró? Vagy nektek szúrja a szemeteket, hogy nem hangúlyosabb? Mert mondják, hogy a szemöldök keretezi az arcot.
Előre is köszönöm a normális válaszokat.
2012. júl. 11. 23:19
11/19 anonim válasza:
Mert már megszoktad, hogy világos és ezen rugózik az agyad:D De másoknak nem tűnnek fel ezek a dolgok:) Így kifestve is jó, meg úgy világosan is. Főleg, hogy szőke a hajad. Szerintem ne agyalj ezen:)
12/19 anonim válasza:
Ha nem mondod mit kell nézni fel sem tűnik. Szerintem jó így.
13/19 A kérdező kommentje:
Koszi mkinek a valaszokat.
2012. júl. 12. 08:54
14/19 sweetsugar válasza:
Szerintem mindkettő módon jó,ha mész valahova(bulizni,esküvő.stb)akkor húzd ki,amúgy meg egyáltalán nem vészes:)
Amúgy nagyon szép a szád:)
15/19 A kérdező kommentje:
Jah hát az lesz, majd nagyobb alkalmakra kihúzom.:)
Köszi szépen!:)
2012. júl. 12. 14:40
16/19 anonim válasza:
Szerintem az összes kép közül azon a legjobb ahol a legvilágosabb. Az megy a hajszínedhez. A sötétebb az eltérő, nem olyan jó...szerintem.
17/19 A kérdező kommentje:
na ennek örülök, mert akkor nem kéne vele bajlódnom :)
2012. júl. 12. 16:20
18/19 anonim válasza:
szerintem nagyon szép:) engem meg az zavar,ha sötét a szemöldököm a szőke hajamhoz,ezért szoktam néha befestetni világosabb barnára :)
19/19 A kérdező kommentje:
Az ember folyton meglatja a hibat magan... Jobb esetben :))
2012. júl. 27. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!