Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ronda, hogy halvány a szemöldö...

Ronda, hogy halvány a szemöldököm?

Figyelt kérdés

Szoktam használni szemöldökceruzát vagy szemöldökömhöz hasonló szemhéjpúdert, de azt oylan erősnek tartom...így csak ritkán. Azért élőbe nem ennyire világos.

Szerintetek zavaró? Vagy nektek szúrja a szemeteket, hogy nem hangúlyosabb? Mert mondják, hogy a szemöldök keretezi az arcot.

[link]

Előre is köszönöm a normális válaszokat.

2012. júl. 11. 23:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mert már megszoktad, hogy világos és ezen rugózik az agyad:D De másoknak nem tűnnek fel ezek a dolgok:) Így kifestve is jó, meg úgy világosan is. Főleg, hogy szőke a hajad. Szerintem ne agyalj ezen:)
2012. júl. 12. 00:45
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha nem mondod mit kell nézni fel sem tűnik. Szerintem jó így.
2012. júl. 12. 01:15
 13/19 A kérdező kommentje:
Koszi mkinek a valaszokat.
2012. júl. 12. 08:54
 14/19 sweetsugar ***** válasza:

Szerintem mindkettő módon jó,ha mész valahova(bulizni,esküvő.stb)akkor húzd ki,amúgy meg egyáltalán nem vészes:)

Amúgy nagyon szép a szád:)

2012. júl. 12. 10:18
 15/19 A kérdező kommentje:

Jah hát az lesz, majd nagyobb alkalmakra kihúzom.:)

Köszi szépen!:)

2012. júl. 12. 14:40
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem az összes kép közül azon a legjobb ahol a legvilágosabb. Az megy a hajszínedhez. A sötétebb az eltérő, nem olyan jó...szerintem.
2012. júl. 12. 15:18
 17/19 A kérdező kommentje:
na ennek örülök, mert akkor nem kéne vele bajlódnom :)
2012. júl. 12. 16:20
 18/19 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon szép:) engem meg az zavar,ha sötét a szemöldököm a szőke hajamhoz,ezért szoktam néha befestetni világosabb barnára :)
2012. júl. 27. 12:38
 19/19 A kérdező kommentje:
Az ember folyton meglatja a hibat magan... Jobb esetben :))
2012. júl. 27. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!