Ha a szemöldököm szemceruzával húzom ki, lesz valami bajom?
Figyelt kérdés
És egy nagyon hülye kérdés: A szemceruzát sminklemosóval kell lemosni? Bocsi, nagyon kezdő vagyok..:S2012. jún. 3. 22:45
1/6 TijuMK válasza:
Igen kihúzhatod és semmi bajod nem lesz tőle, de szemöldökceruzával jobb lenne mert az keményebb mint a szemceruza. Amúgy persze lejön akár szappannal is. Kivéve ha vízálló a ceruza akkor csak 2fázisú lemosóval.
2/6 anonim válasza:
Természetelennesen fogsz kinézni ha vastagon egy vonallal meghúzod. Ha mindenképpen ceruzát szeretnél használni,akkor inkább a szemöldök szálak iránya mentén óvatosan színezd kicsit be...
5/6 anonim válasza:
Nem lesz bajod, én is próbáltam már.
Újabban pedig vízálló szemhéjtussal szoktam megrajzolni a szemöldökömet, mert hiába csináltak sminktetoválást, az annyira halvány, hogy úgy látszik, mintha nem is lenne szemöldököm. Valahogy meg muszáj vagyok kiemelni mert fekete a hajam.
6/6 anonim válasza:
Haat, ha jol megvalasztod a szinet akkor oke. De a szemhejpuderrel konnyebb...sokkal termeszetesebb lesz a vegeredmeny.:) csak talalni kell jo arnyalatot abbol is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!