Hogy nézne ki kék szemceruzával?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek, ha sötét barna hajam van és sötét barna szemem, enyhén sápadt, fehéres bőröm, akkor sötétkékes szemceruzával kihúzhatom a szemem, illetve felül a szemhéjam, kicsit elmaszatolva, hogy ne legyen olyan éles a vonal? Jól nézne ki, vagy inkább ne? ha nem, miért nem?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 23. 12:58
1/2 anonim válasza:
ki kell próbálni. Nekem is barna szemem van és sötét hajam, és zölddel szoktam körberajzolni, de úgy, hogy felül még barnával végighúzom, úgy, hogy azért a zöld látszódjon, vagy másik eset, hogy kétféle zölddel árnyékolom, szemzugban világossal, körben meg sötéttel. Próbálkozzál!
2/2 Zsóka.a.a válasza:
Ahogy elmondat kb én is így nézek ki nekem egy kicsit barnás a bőröm a szemem sötét a hajam is :).....és én gyakran kihúzom sötétkékkel..nem akarok nagyképűnek tűnni de szerintem jól is áll :)
ugyhogy tegyél egy próbát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!