Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyi idő alatt nő vissza a...

Mennyi idő alatt nő vissza a szemöldököm teljesen?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kb. egy éve magamnak szedem,azelőtt kozmetikushoz jártam. Most megint szeretnék kozmetikushoz járni,de ahhoz ugye az eredeti formájára meg kellene hagynom. Mennyi idő még vissza nő? Formára van szedve,nem túl vékony.Csak azért kérdezem,mert utálok úgy menni bárhova is,hogy nincs kiszedve a szemöldököm,így abban az adott pár hétben nem mennék sehova:D Előre is hálásan köszönöm! 19l
2012. jún. 26. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem pár hét és teljesen visszanő, a szemöldök gyorsan nő, legalábbis nekem.
2012. jún. 26. 22:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Ó,értem. Köszönöm,remélem az enyém is hamar vissza nő,max addig jó nagy méretű napszemüvegbe járkálok. :D
2012. jún. 26. 22:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, én annak érdekében, hogy hamarabb visszanőjön, ricinusolajat kenegetek rá. Remélem hatni fog. Minden este bekenem azt a részt, ahol szeretném, hogy kinőjön. Próbáld i te is, hátha hatása lesz :)

1. voltam

2012. jún. 26. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!