Elég gyenge körmeim vannak, nem akarok nagyon hosszú mkörmot, mivel kisbabám van, de mindenképp legyen tartós és dekoratív. Mi az, hogy tpp, ill. épített? Mit ajánlotok?
porcelán nekem mindig tört, pedig vigyáztam rá. Kicsit odakoccant már tört. Az meg hogy mi a divat mi nem .... hát nem hiszem hogy e szerint kéne körmöt csináltatni...
Nekem kocka van, oválissal ki lehetne zavarni a világból, de ha tetszik rakass olyat. Biztos szép lesz:)
2008. máj. 5. 18:06
12/19 A kérdező kommentje:
Kockát szeretnék, az ovális nekem sem nagyon tetszik :)
Köszi mindenkinek a válaszokat!!!
2008. máj. 5. 20:54
13/19 anonim válasza:
Számomra sokkal jobb a porcelán köröm. Először nagyon húzódoztam tőle, de bejött! Nem olyan vastag, mint a zselés köröm, ezért nekem sokkal jobb :) De kinek-kinek ízlése szerint. Tetesd fel, amelyik szimpatikusabbnak tűnik, és most mondok egy csodát: ha pl feltetettél porcelán körmöt, és nem jött be, nem kell leszedetned, hanem egyszerűen fel lehet tölteni zselével, lenő egy idő utána procelán, és zselés körmöd lesz :)
2008. máj. 8. 05:22
14/19 anonim válasza:
Az, hogy melyik a jobb, csak a körmösön múlik. Kérdezz meg olyat, aki ahhoz jár, akihez te szeeretnél, vagy vkinek, akinek jó körme van kérdezd meg, kivel csináltatta.
Nekem majdnem egy évig volt porcelán, egyszer tört csak le, mikor 2 hónapig nem volt már töltve, rettentő hosszú volt és elmentem egy kalandtáborba.:-)
De az én körmösöm országos bajnok műkörömépítő volt (meg is volt az ára). A barátnőim, akik kezdőkkel csináltatták... hát 2 hétnél nem nagyon bírt többet a körmük...
Szóval minden csak azon múlik, kivel csináltatod.
2008. máj. 11. 11:02
15/19 anonim válasza:
hello!ÉN KÖRMÖS VAGYOK!!!Nem értek egyet az előttem szólóval!!!NEM A KÖRMÖSÖN MÚLIK!!!Teljesen egyén függő, kinek mi a jó, porcelán vagy zselé!Ha babód van akkor is mindegy melyiket választod....az a lényeg, hogy ne legyen hosszú
De javaslom a saját köröm megerősítését neked, mert akkor nem hosszabítják a körmöt, csak a kívánt anyagot ráhúzzák és olyan mint a műköröm, csak nem hosszú
2008. máj. 29. 15:53
16/19 anonim válasza:
előző vagyok, nekem volt olxan vendégem, akinek 2 hetente csináltam a zselét/és nem vagyok kezdő/, majd áttértünk aporcelánra és azóta 4 hetente jár...és ugyan ez történ fordítva is.Rábeszéltem a porcelánra, nem jött be neki és a zselé azóta nagyon bírja neki
2008. máj. 29. 15:55
17/19 anonim válasza:
Nekem a zselé jobban bevált, a pocelánra nagyon kellett vigyáznom. Beütöttem az asztal sarkába, és kettétört az egész...
2009. márc. 16. 15:58
18/19 anonim válasza:
Hát nekem elsőnek porcelán volt és nagyon vigyázztam rá de 4 nap alatt kezdet letörni picsi darabok és 1 hét alat lejött az egész és én úgy tudom meg a bnőmnek is zselés van és az neki 2 hétig fent marad majd újra feltöltik mert nekem még a porcelánnal az volt a baj h idő múlva a köröm ágynál feljött alá ment a víz és bubis lett és a porcelánt fel kell feszíteni h leszethesd.Onnan tudom mert családom női tagjának mind2 volt.Szerintem a "kockás" zselé jobb.Meg a zselébe több mintát színeket rakhatsz.
2009. okt. 25. 14:26
19/19 anonim válasza:
Az én műkörmösöm azt mondta, hogy a tip csak akkor kell, ha a saját körmöd nem elég hosszú ahhoz, hogy a sablont be tudja rakni alá. Amikor én mentem, mondtam neki, hogy tip nélküli épített zseléset akarok, de mivel full rövid volt a körmöm, azt mondta, kell a tip, mert nem tudja hova berakni a sablont, és így nagy az esélye, hogy esetleg letörik. Szóval még fent van a tip, de most megyek jövő héten hozzá, mert váltani akarok, hogy csak a saját körmöm legyen megerősítve zselével, úgyhogy le lesz szedve a tip. Kicsit félek, azt mondják, fáj, amikor lereszelik :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!