A zselé vagy a porcelán műköröm a jobb?
Tipp ha csak "műanyag körmöket" ragasztanak az igazi körmödre- olyat, amilyet drogériákban is láthatsz, de az nem tartós. Épített, ha a tippre zselé, vagy porcelán réteget vonnak, és úgy alakítják ki a formát. Nekem zselés van, és az is volt mindig, én csak ajánlani tudom!
Egyébként azt olvastam, hogy akik babáznak,egyáltalán nem káros a műköröm, sőt, azzal legalább nem tudják megmarni a picit :) Ezt mondjuk nem tapasztalatból mondom, csak így olvastam :)
Csináltass szép körmöket, és tök jó tudni, hogy ilyen anyukák is vannak, mert én is műkörmös anyuka szeretnék lenni majd egyszer... :)
na ez pont nem így van. nekem kb 10 évig volt kisebb nagyobb megszakítással körmöm. és szinte minden 2 évben mást fogadott el a körmöm.
van zselés és porcelán. a zselé tippest úgy rakják fel hogy egy tippet(ami müanyag köröm) ráragasztanak a körmödre, és arra minden esetben több réteg zselét húznak fel ami uv lámpa alatt keményedik meg, aztán szép formásra reszelik.
a porcelán egy por amit egy folyadékkal kevernek össze és ez ahogy szárad keményedik ki. az épített az olyan hogy egy papír formát raknak a körmöd alá amire majd ráhuzza ezt a porcelánt és mikor megkeményedik akkor lehuzza a papírt alola és csak ez a kemény porcelán réteg marad a körmödön.
a porcelánnak van egy oldószere amit ha leakarsz szedni akkor csak abba kell áztatni és idövel lejön. a zselés tippet pedig csak lereszelni tudja a körmös,(vagy meg várni míg lenö magátol)
de a porcelánt ha oda ütöd valahova berepedhet könnyen, ezért a tippes zselés sokkal tartósabb.
nekem volt hogy évekig tippes volt és mindig ugyan ahoz a csajhoz jártam és elkezdte ledobálni a körmöm a tippeset, ekkor elkezdtük az épített porcelánt ami kb megint 2 évig jó volt mikor azt nem szerette.
Ezt a körmös majd megoldja. De nekem úgy van, hogy először felragasztotta a tippet, megfelelő hosszúságúra reszelte, aztán felkente a zseléréteget, szóval a tipp mindenképpen kell.
A zselé állítőlag nem törik le olyan könnyen mint a porcelán (de én elfogult vagyok, én vagyok az első válaszadó :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!