Porcelán v. zselés műköröm? Szted melyik a jobb?
ált,mindenki arra szavaz amilyen neki van.
nekem porcelán van.én arra szavazok.mindenki azt mondja amikor letörik letépi az eredeti körmöt.nekem sose történt ez meg.ha jól csinálják akkor egyik körömmel se lesz baj(se porci,se zselé)
nekem eddig zselés volt de most ki próbálom a porcelánt is :D és a zselésnél úgy volt ha kezdett lenőni akkor tettek rá még1 réteket és akkor a porcelánnál hogy van? ott le kell szedni az egészet és újat feltenni? és a porcelán mennyire "természetes" kinézetre?
esetleg akinek porcelán műkörme van az mutatna róla képet?(:
Szia! Úgy, hogy a porcelánra igaz az, hogy a körmödet is leviheti, ha törik, ez ugyanúgy a zselére is igaz, a körmösöm mondta. bár nekem már tört le a porcelán, de a körmömnek semmi baja nem lett.
Épp egyik nap érvelgettem a porcelán mellett, nem írom le még egyszer, de bemásolom:)
egyáltalán nem tartósabb a zselé! Nekem sokáig az volt, mire mentem újra körmöshöz ronda volt, levegős, és lepattogott.
Fél éve van porcelánom, és egészen a következő töltésig gyönyörű szép, és fényes, csak le van nőve, és ennyi. Nem pattog és semmi baja, pedig én aztán nem kímélem a körmeimet:)
Szóval a porcelán az erősebb, és tartósabb, mondta is a körmösöm, hogy nemhiába nem foglalkozik már egyáltalán a zselével!
Szépségre pedig nem tudok mit mondani, mert mindkettő szép, a porcelánra tesznek egy vékony réteg fényzselét, és gyönyörű marad a következő töltésig. de ezt nyilván körmöse is válogatja, mert azért hát bőven akad n olyan körmös, aki, hát nem a legjobb. Az enyém a legjobb:P
22L
jah, és nem kell leszedni a porcelánt, ha töltetni akarod.
a körmösöm csiszológéppel elvékonyítja, és feltölti.
hát nekem most elég "laza a körmöm" kis egyszerű, hát ha ez nem természetes... akkor nem tudom:D bár hegyes az igaz. mindjárt próbálok képet küldeni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!