Mondanátok őszinte véleményt az általam készített karkötőkről?
Figyelt kérdés
Tudom, nem mestermunkák, de a sajátjára az ember mindig egy kicsit másként tekint. Nagyon szeretem csinálni, de nem szeretném, hogy az legyen belőle, hogy én azt hiszem szépek, aztán meg mindenki levágja, hogy milyen amatőr.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
ui.: Ha tetszik valamelyik, akkor az melyik ?
2012. júl. 7. 20:34
11/21 anonim válasza:
Nem hordanám őket, mert nem az én stílusom, de nagyon jók. A második az kurv*ra jó!
12/21 anonim válasza:
Nekem pont a 2. tetszik, amit valaki lehúzott :) Az nagyon szép. Szerintem a többi se rossz, csak egyáltalán nem stílusom.
13/21 anonim válasza:
Nekem sem a stílusom, nem venném őket fel, de ettől függetlenül nagyon ügyes vagy! :)
14/21 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik igazán, nagyok, szélesek és a mintájuktól sem dobtam hanyatt magam..
15/21 anonim válasza:
1. és 2. nagyon tetszik, simán hordanám. A többi is jó, csak nem az én stílusom, meg nekem nem állnak jól a széles karkötők.
Esetleg a 2.-ról nem tudsz valami leírást vagy videót küldeni hogyan készül? Mi neve a technikának?
16/21 anonim válasza:
Nekem nem a stílusom, de szépek, a második tetszik nagyon. :) Ügyes vagy!
17/21 sweetsugar válasza:
Nagyon ügyes vagy!:)
Nekem a 3.tetszik a legjobban:)
18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
Hogyne tudnék ! :)
Kásából a Toho márkát ajánlom, szép szabályosak a gyöngyök, így egyenletesebb lesz a munka.
2012. júl. 8. 12:13
20/21 anonim válasza:
Tetszetős, ügyi vagy, de én nem hordanám őket, más a stílusom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!